Petitchef

Rulouri cu sos pesto cu ciuperci

Felul principal
4 porții
30 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

4

Preparare

  • Pieptul de pui se feliaza in 6 bucati care se bat usor cu ciocanul de snitele.Le saram si piperam.Pe fiecare bucata radem un pic de cascaval dupa care asezam frunza de salata .Peste ia se pune felia de sunculita,apoi ciupercuta taiata lame.
  • La final asezam si fasiile de gogosar si castravete,mai radem inca un pic de cascaval,rulam si prindem cu scobitori ca sa nu sa se desfaca.Rulourile astfel obtinute se aseaza intro tava in care am pus un pic de ulei si apa.
  • Se tin la cuptor pana ce se rumenesc deasupra.
    Intre timp preparam sosul Pesto exact dupa instructiunile de pe plic innobilandu-l cu smantana si ciuperci proaspete. Rulourile se servesc alaturi de cartofii natur si sos.


Poze

Rulouri cu sos pesto cu ciuperci
Rulouri cu sos pesto cu ciuperci - poza 2
Rulouri cu sos pesto cu ciuperci - poza 3
Rulouri cu sos pesto cu ciuperci - poza 4
Rulouri cu sos pesto cu ciuperci - poza 5
Rulouri cu sos pesto cu ciuperci - poza 6
Rulouri cu sos pesto cu ciuperci - poza 7
Rulouri cu sos pesto cu ciuperci - poza 8
Rulouri cu sos pesto cu ciuperci - poza 9

Întrebări:




Comentarii:

10/11/2016

Doream sa stiu cum faceti un sos pesto

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Rulouri din carne porc cu sos de ciuperci
Rulouri din carne porc cu sos de ciuperci
2 porții
1 h 20 m
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Rulouri de primăvară cu creveți și ciuperci
Rulouri de primăvară cu creveți și ciuperci
8 porții
50 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Rulouri cu piept de pui si mozzarella
Rulouri cu piept de pui si mozzarella
4 porții
35 min
Ușor
4.1 / 5
Rețetă Rulouri de primavara cu somon afumat si mar
Rulouri de primavara cu somon afumat si mar
2 porții
15 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Rulouri de dovlecel cu șunca și brânză (la cuptor)
Rulouri de dovlecel cu șunca și brânză (la cuptor)
2 porții
25 min
Foarte ușor
5 / 5

Articole conexe

Ciupercile și bucătăria românească Ciupercile și bucătăria românească From „Salsa” with love! From „Salsa” with love! Romesco - sos spaniol de ardei rosii Romesco - sos spaniol de ardei rosii

Ultimele articole

Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le! Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le!

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează