Petitchef

Rulouri cu sos pesto cu ciuperci

Felul principal
4 porții
30 min
20 min
Foarte ușor
sau

Ingrediente

4 porții
Ingrediente rulouri

- un piept pui

- 6 felii sunculita taraneasca

- 200 g cascaval

- 6 frunze salata verde

- 6 ciuperci potrivite

- un castravete murat

- gogosari murati

- sare

- piper

- Garnitura

- cartofi 500 g

- patrunjel verde

- un plic Sos pesto cu ciuperci de la Kotanyi

- 4 linguri smantana

- 6 ciuperci potrivite

Preparare

Etapa 1

Pieptul de pui se feliaza in 6 bucati care se bat usor cu ciocanul de snitele.Le saram si piperam.Pe fiecare bucata radem un pic de cascaval dupa care asezam frunza de salata .Peste ia se pune felia de sunculita,apoi ciupercuta taiata lame.

Etapa 2

La final asezam si fasiile de gogosar si castravete,mai radem inca un pic de cascaval,rulam si prindem cu scobitori ca sa nu sa se desfaca.Rulourile astfel obtinute se aseaza intro tava in care am pus un pic de ulei si apa.

Etapa 3

Se tin la cuptor pana ce se rumenesc deasupra.
Intre timp preparam sosul Pesto exact dupa instructiunile de pe plic innobilandu-l cu smantana si ciuperci proaspete. Rulourile se servesc alaturi de cartofii natur si sos.




Comentarii:

10/11/2016

Doream sa stiu cum faceti un sos pesto

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:

Rețete inrudite


Rețete

Articole conexe

Zacusca - specialitate românească ce păstrează savoarea legumelor de toamnăZacusca - specialitate românească ce păstrează savoarea legumelor de toamnăMâncăruri delicioase pentru postul CrăciunuluiMâncăruri delicioase pentru postul CrăciunuluiCiupercile și bucătăria româneascăCiupercile și bucătăria românească

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic: