Petitchef

Sos cu Rata

9 rețete
Rețetă Piept de rata cu sos de trufe

Piept de rata cu sos de trufe

(1 vot), (17)
Felul principal Foarte ușor 15 min 30 min
Ingrediente: 2 piepti de rata 1 lingura grasime de rata 1 ceapa 1 lingura de faina 100 ml de vin alb 200 ml de supa de pui 6 gr de chipsuri de trufe...
Rețetă Piept de rata in sos picant

Piept de rata in sos picant

(82 voturi), (12) , (22)
Felul principal Ușor 1 oră 30 min
Ingrediente: 1 piept de rata, 100 ml ulei, 1 ceapa mare, 1/2 telina mica, 200 g castraveciori, 1 lingura bulion, 1 lingura faina, 100 ml vin, 1/2 lingurita...
Rețetă Piept de rata cu sos de portocale

Piept de rata cu sos de portocale

(22 voturi), (1) , (8)
Felul principal Foarte ușor 15 min 35 min
Ingrediente: 4 piepti de rata, circa 1 kg in total 4 linguri de zahar brun 2 linguri de apa 2 linguri de otet alb 1 ceapa, tocata marunt 1 1/2 cana cu fond de pui...
Rețetă Piept de rata cu pak choy si sos hoisin

Piept de rata cu pak choy si sos hoisin

(19 voturi), (1) , (18)
Felul principal Ușor 15 min 20 min
Ingrediente: 1 buc. piept de raţă (aprox.300-400 gr.) 300-400 gr. (baby) Pak Choy 1 ardei gras roşu 1 căţel usturoi 2 linguriţe g...
Rețetă Rata aromata in sos de vin rosu

Rata aromata in sos de vin rosu

(13 voturi), (14)
Felul principal Foarte ușor 1 h 20 m 30 min
Ingrediente: 1 rata 2 linguri miere 1 lingurita melasa 4 linguri ulei de masline cu aroma de lamaie ½ lingurita scortisoara macinata sare de mare 2 crengute de ro...
Carnea de rata – intre da si nu?

Carnea de rata – intre da si nu?

(116 voturi)

Rata este o pasare cu carne rosie, foarte hranitoare si gustoasa. Carnea de rata este o sursa buna de proteine de inaltă calitate. Fara piele, are o valoare calorica chiar mai mica decat carnea de pui.

Rețetă Rata aromata in sos de vin rosu

Rata aromata in sos de vin rosu

(5 voturi), (18)
Felul principal Foarte ușor 1 h 20 m 45 min
Ingrediente: 1 rata 2 linguri miere 1 lingurita melasa 4 linguri ulei de masline cu aroma de lamaie ½ lingurita scortisoara macinata sare de mare 2 crengute de ro...
Rețetă Piept de rata in sos picant

Piept de rata in sos picant

(2 voturi), (3)
Felul principal Foarte ușor 10 min 20 min
Ingrediente: 1 piept de rata, 100 ml ulei, 1 ceapa mare, 1/2 telina mica, 200 g castraveciori, 1 lingura bulion, 1 lingura faina, 100 ml vin, 1/2 lingurita mustar...
Rețetă Rata cu sos dulce acrisor

Rata cu sos dulce acrisor

(3 voturi), (4)
Felul principal Foarte ușor 15 min 15 min
Ingrediente: 4 pulpe de rata, 100 ml vin rosu, 3 linguri ulei, 1 lingura sos worcestershire, 1 lingura sos soia, 1 lingura miere, 1 lingura otet balsamic, 1 lingu...
Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Rețetă PIEPT DE RATA CU SOS DE CITRICE SI PIURE DE CARTOFI

PIEPT DE RATA CU SOS DE CITRICE SI PIURE DE CARTOFI

(25 voturi), (1) , (6)
mal De Craciun am pregatit acest fel din piept de rata si astazi (in sfarsit )o sa va arat cat de simplu s-a desfasurat totul. Am spalat si transat rata.Pieptul l-am dezosat. Pielea pieptului dezosat am crestat-o pentru a permite caldurii



Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează