Petitchef

Rata cu sos dulce acrisor

Felul principal
2 porții
15 min
15 min
Foarte ușor

Ingrediente

2

Preparare

  • Pulpele de rata se spala si se pun la fiert 30 minute la oala de presiune sau 50 minute intr-o oala pe aragaz.
  • Dupa ce au fiert, se zvanta dupa care se prajesc in ulei incins pe ambele parti.
  • Intre timp amestecam sosul worcestershire cu sosul de soia, mierea, otetul balsamic si bulionul.
  • Acest amestec se va turna peste pulpele de rata si se lasa la foc mic pentru 5 minute.
  • La sfarsit condimentam cu sare si piper. Servim cu garnitura de orez.


Întrebări:






Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite


Rețete

Articole conexe

Kumquat – fructul dulce-acrisor Kumquat – fructul dulce-acrisor Loboda si stevia, sanatatea din natura! Loboda si stevia, sanatatea din natura! Carnea de rata – intre da si nu? Carnea de rata – intre da si nu?

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează