Ingrediente: 30 de piscoturi (Boudoir) 250 g. crema mascarpone (branza-crema de vaci) 250 ml. cafea espresso, rece 4 linguri rom sau lichior de whisky 200 g. fris...
Ingrediente: 6 lingurite cu varf de cafea instant 400 g de piscoturi 4 oua 7 linguri de zahar o esenta de rom 500 g de smantana dulce 2 plicuri de praf de frisca ...
Ingrediente: PENTRU BLAT:piscoturi savoiardi ( cantitatea depinde foarte mult de marimea tavii )1 cutie lapte de cocos ( am gasit la Mega Image) + 200 ml lapte ( s...
Ingrediente: 250 g piscoturi Savoiardi 100 ml rom 300 g dulceata portocale 750 ml frisca 3 banane mari 100 g miez de nuca jumatati 400 g ciocolata 55% cacao 3 pli...
Ingrediente: 200 mg cafea la ibric fara zat 5 linguri Marsala 100 g mascarpone 100g frisca 200 g cirese fara coada si samburi, facute piure la robot O fiola esen...
Ingrediente: 6 oua, separate 6 linguri de zahar 500 g mascarpone 500 ml cafea tare, rece cacao neagra pentru ornat 1 pachet (dublu) de piscoturi savoiardi...
Ingrediente: 1,5 l lapte cca 20-30 ml zeama de lamiie 24 de piscoturi(200 grame) 4 oua 6-8 linguri lapte 200 g zahar 400 ml frisca lichida 300-400ml cafea...