Petitchef

Tìramisú - reteta originala

Desert
4 porții
30 min
30 min
Foarte ușor

Ingrediente

4

Preparare

  • Amesteca galbenusurile cu zaharul, pana devin o pasta alba. facut asta manual, cu telul in forma de para.Adauga mascarpone, cate 1 lingura, amestecand bine dupa fiecare adaugare.
    Bate bine albusurile cu un praf de sare. Cu ajutorul unei spatuleincorporeaza cu atentie albusurile in crema.
  • Pune 2 linguri de cafea siamesteca usor.
    Unge cu unt o tava lunga, trece cate un piscot prin cafea (nu-l lasamai mult de 2 secunde in cafea, pentru ca devine mult prea moale), sipune-l in tava in pozitie verticala. Fa acelasi lucru cu altepiscoturi, pana cand ai umplut fundul tavii. Pune 1/2 din crema siintinde-o usor, ca sa nu spargi bulele de aer din ea.
  • Pune al doilea strat de piscoturi, de data asta punandu-i in pozitieorizontala. Pune peste ei restul de crema si niveleaza usor.Cu o sita mica pudreaza generos cu cacao pe toata suprafata.Lasa la frigider peste noapte

Rețete inrudite

YouTube

C Cooking with my soul

Poze

Tìramisú - reteta originala, poza 1
Tìramisú - reteta originala, poza 2
Tìramisú - reteta originala, poza 3
Tìramisú - reteta originala, poza 4





Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Tiramisu - clasic
Tiramisu - clasic
4 porții
54 min
Foarte ușor
4.7 / 5
Rețetă Tiramisu cu mascarpone
Tiramisu cu mascarpone
4 porții
55 min
Foarte ușor
4.4 / 5
Rețetă Tiramisu
Tiramisu
8 porții
30 min
Foarte ușor
4.8 / 5
Rețetă Tiramisu italian
Tiramisu italian
6 porții
2 h 30 m
Foarte ușor
4.9 / 5
Rețetă Tiramisu cu zmeura - Petitchef
Tiramisu cu zmeura - Petitchef
10 porții
40 min
Foarte ușor
4.9 / 5
Rețetă Italian Tiramisu - Video reteta
Italian Tiramisu - Video reteta
6 porții
30 min
Foarte ușor
4 / 5

Rețete

Articole conexe

Prosciutto di Parma - ingredient cheie intr-o reteta clasica Prosciutto di Parma - ingredient cheie intr-o reteta clasica Ciupercile și bucătăria românească Ciupercile și bucătăria românească Torturile – bijuterii dulci, pline de culoare! Torturile – bijuterii dulci, pline de culoare!

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic: