10 rețete cu fulgi de ovăz pentru un mic dejun diferit și un bun început de zi
Wednesday 17 September 2025 10:55 - Patricia González
Fulgii de ovăz au devenit un aliment de bază în bucătăria modernă. Nu numai datorită valorii sale nutritive, ci și pentru că se adaptează la aproape orice tip de mic dejun: se simte la fel de bine într-un castron rece pregătit cu o seară înainte, ca și în biscuiți de casă sau un alt tip de brownie. În fiecare rețetă își schimbă forma și caracterul, dar își păstrează acea calitate practică care îl face atât de util în bucătăria de zi cu zi.
În această selecție am adunat idei pentru ca prima masă a zilei să fie mai mult decât o rutină: de la un smoothie bowl cu mango la un crumble cu zmeură, batoane de muesli, muesli sau lapte de casă. Ușor de preparat, variate și cu poftă exact cât trebuie pentru a începe ziua cu ceva diferit.
Lăsați-vă inspirați de rețetele noastre:
Patricia Gonzálezasionată de bucătărie și de mâncarea bună, viața mea se mișcă între cuvinte alese cu grijă și linguri de lemn. Responsabilă, dar distrată. Sunt jurnalistă și redactoare cu mulți ani de experiență și mi-am găsit colțul ideal în Franța, unde lucrez ca redactoare pentru Petitchef. Îmi place bœuf bourguignon, dar îmi este dor de salmorejo-ul mamei mele. Aici combin dragostea mea pentru scris și pentru gusturile suculente pentru a împărtăși rețete și povești despre bucătărie care sper să te inspire. Tortilla, îmi place cu ceapă și puțin făcută :)









Comentarii
anonymous
Am cancer și trebuie sa mănânc sanatos