Echipa Petitchef / Patricia González
Patricia González
asionată de bucătărie și de mâncarea bună, viața mea se mișcă între cuvinte alese cu grijă și linguri de lemn. Responsabilă, dar distrată. Sunt jurnalistă și redactoare cu mulți ani de experiență și mi-am găsit colțul ideal în Franța, unde lucrez ca redactoare pentru Petitchef. Îmi place bœuf bourguignon, dar îmi este dor de salmorejo-ul mamei mele. Aici combin dragostea mea pentru scris și pentru gusturile suculente pentru a împărtăși rețete și povești despre bucătărie care sper să te inspire. Tortilla, îmi place cu ceapă și puțin făcută :)
90 înregistrări
Semnele care vă ajută să recunoașteți un crevete proaspăt atunci când mergeți la cumpărături
Cum să vă umpleți casa cu parfumul Crăciunului cu ingrediente pe care le aveți deja în bucătărie
Cea mai neașteptată combinație a anului: vin și înghețată, combinația câștigătoare la TikTok
Tartă cu meringue de lămâie: desertul care funcționează întotdeauna la Crăciun, în trei formate diferite
Trei dulciuri inspirate de ciocolata Raffaello pe care veți dori să le preparați în acest Crăciun.
Economisirea pentru Crăciun începe în noiembrie: ce să cumpărați acum pentru a cheltui mai puțin
Gesturile care te fac să te simți inconfortabil într-un restaurant japonez și pe care aproape toți le facem fără să știm.
13 rețete care folosesc gălbenușuri de ou pentru a le folosi inteligent și a le transforma în deserturi irezistibile
De la compot la prăjitură cu burete, 9 rețete cu aromă de pere de savurat toamna
Halloween-ul nu mai este doar pentru copii: iată cum l-au transformat adulții în cea mai dulce și mai gourmet sărbătoare a lor.
Supa de usturoi, mâncarea umilă care a devenit un simbol al bucătăriei tradiționale spaniole.
Mergeți la cules de castane? Sfaturi pentru o excursie sigură, practică și tomnatică
Cum să sculptați un dovleac acasă și să vă bucurați de ritualul de Halloween fără tăieturi sau sperieturi
La supermarket: Regula 3-4-3 pentru alegerea unui iaurt bun, conform nutriționistului Boticaria Garcia
8 rețete cu fistic care par a fi rețete de patiserie, dar pe care le puteți face acasă
Gătitul ciupercilor pare ușor... dar aproape toți facem una dintre aceste 4 greșeli
Cum să faci cea mai pufoasă brioche franceză: rețetă pas cu pas pentru un rezultat perfect
Acești biscuiți de casă vă vor face să-i uitați pentru totdeauna pe cei industriali.
Cum să faci unt de arahide de casă cu un singur ingredient (și cele mai bune rețete pentru a-l folosi).
Nu veți ghici niciodată ingredientul secret din această prăjitură cu burete de ciocolată umedă și pufoasă.
9 băuturi de toamnă care nu înțeleg modele și la care ne întoarcem mereu când vine vremea rece.
Cele 5 secrete ale unei panna cotta bune