Echipa Petitchef / Patricia González
Patricia González
asionată de bucătărie și de mâncarea bună, viața mea se mișcă între cuvinte alese cu grijă și linguri de lemn. Responsabilă, dar distrată. Sunt jurnalistă și redactoare cu mulți ani de experiență și mi-am găsit colțul ideal în Franța, unde lucrez ca redactoare pentru Petitchef. Îmi place bœuf bourguignon, dar îmi este dor de salmorejo-ul mamei mele. Aici combin dragostea mea pentru scris și pentru gusturile suculente pentru a împărtăși rețete și povești despre bucătărie care sper să te inspire. Tortilla, îmi place cu ceapă și puțin făcută :)
100 înregistrări
Prăjituri de burete Soletilla: scurtătură decentă pentru deserturile de Crăciun fără cuptor (și fără efort)
Friptură de vită pe care doriți să o serviți de Crăciun începe cu evitarea acestor greșeli
Brânza perfectă pentru fiecare fel de mâncare cu spanac: 8 rețete pentru a o obține de fiecare dată.
Aperitive reci pentru Crăciun. 23 de rețete fără gătit, simple, pline de culoare și perfecte pentru a fi etalate.
Decorați pentru Crăciun cu ceea ce aveți deja în bucătărie (și nu v-ați gândit să folosiți).
25 de rețete cu brânză pentru Crăciun: de la aperitive originale la clasice care nu dau greș niciodată
Cum să faci plăci de coral pentru a adăuga o notă elegantă mâncărurilor tale
Un meniu de Crăciun pentru mai puțin de 10 euro de persoană: o sărbătoare posibilă, elegantă și foarte economică.
Rețete de patiserie cu puf pentru Crăciun: aperitive, mâncăruri și deserturi care nu dau greș niciodată
Cum să faci o casă din turtă dulce de casă de la zero (și să arate uimitor)
Semnele care vă ajută să recunoașteți un crevete proaspăt atunci când mergeți la cumpărături
Cum să vă umpleți casa cu parfumul Crăciunului cu ingrediente pe care le aveți deja în bucătărie
Cea mai neașteptată combinație a anului: vin și înghețată, combinația câștigătoare la TikTok
Tartă cu meringue de lămâie: desertul care funcționează întotdeauna la Crăciun, în trei formate diferite
Trei dulciuri inspirate de ciocolata Raffaello pe care veți dori să le preparați în acest Crăciun.
Economisirea pentru Crăciun începe în noiembrie: ce să cumpărați acum pentru a cheltui mai puțin
Gesturile care te fac să te simți inconfortabil într-un restaurant japonez și pe care aproape toți le facem fără să știm.
13 rețete care folosesc gălbenușuri de ou pentru a le folosi inteligent și a le transforma în deserturi irezistibile
De la compot la prăjitură cu burete, 9 rețete cu aromă de pere de savurat toamna
Halloween-ul nu mai este doar pentru copii: iată cum l-au transformat adulții în cea mai dulce și mai gourmet sărbătoare a lor.
Supa de usturoi, mâncarea umilă care a devenit un simbol al bucătăriei tradiționale spaniole.
Mergeți la cules de castane? Sfaturi pentru o excursie sigură, practică și tomnatică