Petitchef

Paste cu smantana, sos pesto si mustar Dijon

Felul principal
4 porții
20 min
25 min
Foarte ușor

Ingrediente

4

Preparare

  • Se pun pastele la fiert dupa indicatiile de pe ambalaj. Separat se caleste pastrama in uleiul de masline si se adauga restul ingredientelor pana la omogenizare.
  • Se toarna sosul peste paste, se rade branza deasupra si se servesc ornate cu rosii uscate si un firicel de ulei de masline. Pofta buna.


Poze

Paste cu smantana, sos pesto si mustar Dijon, poza 1
Paste cu smantana, sos pesto si mustar Dijon, poza 2

Wine pairing

Côtes de Provence rouge Provence, Rouge
Graves supérieur Bordeaux, Blanc
Pessac Léognan blanc Bordeaux, Blanc

Întrebări:




Comentarii:

Aladin, 07/01/2021

Arata scarbos!

(0) (0) Abuz
02/01/2014

Jenant

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 


Rețete

Articole conexe

Vos recettes seront forcément embellies par cette herbe aromatique! Vos recettes seront forcément embellies par cette herbe aromatique!

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.