Petitchef

Paste cu sos de smantana

Felul principal
4 porții
20 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

4

Preparare

  • Pastele se fierb in apa cu sare, conform cu instructiunile de pe pachet. Intre timp se pune uleiul la incins intr-o cratita, dupa care se toarna faina desfacuta in 1/2 cana de apa si se amesteca bine cu telul pentru a nu forma cocoloase.
  • Se adauga smantana si se lasa sa dea cateva clocote dupa care se adauga ciupercile taiate si trase putin intr-o tigaie alaturi de sunca, busuiocul, sarea si piperul dupa gust, iar la sfarsit se adauga patrunjelul tocat marunt. Se amesteca pastele cu sosul si se mai lasa 10 minute inainte de a fi servite. Se servesc calde.

Rețete inrudite

YouTube


Întrebări:




Comentarii:

06/11/2012

E cam scarboasa

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Paste cu carne si sos de smantana cu cascaval
Paste cu carne si sos de smantana cu cascaval
8 porții
40 min
Foarte ușor
4.3 / 5
Rețetă Paste cu sunca si sos de smantana
Paste cu sunca si sos de smantana
4 porții
40 min
Foarte ușor
3.6 / 5
Rețetă Paste cu piept de pui si sos de smantana cu cascaval
Paste cu piept de pui si sos de smantana cu cascaval
4 porții
35 min
Foarte ușor
4.5 / 5
Rețetă Sos de branza pentru tacos
Sos de branza pentru tacos
2 porții
15 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Paste cu sos si ton
Paste cu sos si ton
3 porții
23 min
Foarte ușor
4.8 / 5
Rețetă Paste cu smochine si pancetta
Paste cu smochine si pancetta
2 porții
15 min
Foarte ușor

Rețete

Articole conexe

Sriracha sos – sosul de ardei chili Sriracha sos – sosul de ardei chili Romesco - sos spaniol de ardei rosii Romesco - sos spaniol de ardei rosii From „Salsa” with love! From „Salsa” with love!

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.