Petitchef

Bagheta express

Vreti o bagheta buna, faceti-o acasa! O reteta rapida si de usor de facut!
Perfecta pentru micul dejun; cu o nota de unt si / sau gem, aceasta bagheta va face sa incepeti ziua cu un zambet :-)
Acompaniamente
6 porții
1 h 30 m
30 min
Foarte ușor
222 Kcal

Video

YouTube

Ingrediente

6
Cost estimat: 0.7 (0.12€/porție)

Materiale

  • forma de copt bagheta (facultativ)

Preparare

  • Etapa 1 - Bagheta express
    Intr-un castron puneti faina, sarea si faceti o gropita in care sa puteti drojdia zdrobita ( atentie nu trebuie sa atinga sarea!). Se toarna apa calduta.
  • Etapa 2 - Bagheta express
    Se amesteca cu o lingura pentru a avea o pasta neteda si lipicioasa. Lasati 1:30min la temperatura camerei.
  • Etapa 3 - Bagheta express
    Asezati o foaie de hartie de copt pe forma dvs. copt tip bagheta (sau pe o tava de copt pentru a face paine). Se toarna compozitia lipicioasa, separandu-o in 2.
  • Etapa 4 - Bagheta express
    Folosind foarfece, crestati bagheta.
  • Etapa 5 - Bagheta express
    Intr-o tava de copt puneti niste apa si puneti-o sub gratarul deasupra caruia va sta bagheta. Prezenta apei este esentiala in timpul gatitului, intrucat aburul va ajuta la formarea unei cruste crocante.
  • Etapa 6 - Bagheta express
    Coaceti 30 minute la 230°C.
  • Etapa 7 - Bagheta express
    Gata!

Informații nutriționale:

pentru 1 porție / pentru 100 g

Nutriție:

Informații nutriționale pentru 1 porție (116g)
Calorii: 222Kcal
  • Carbo: 44.4g
  • Grăsimi: 0.7g
  • Grăsimi sat.: 0.1g
  • Proteine: 7.5g
  • Fibre: 2.5g
  • Zahăr: 1.4g
  • ProPoints: 6
  • SmartPoints: 6

Poze

Bagheta express, poza 1
Bagheta express, poza 2
Bagheta express, poza 3
Bagheta express, poza 4

Întrebări:






Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 



Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.