Petitchef

Bagheta cu mozzarella, rosii si prosciutto crudo

Felul principal
4 porții
15 min
15 min
Foarte ușor

Ingrediente

Numarul de porții: 4
3 rosii mari taiate rondele

8 felii taiate rondele de mozzarella-mai groase

2 linguri de balsamic vinegrette

8 frunze de busuioc proaspete

8 felii de prosciutto crudo

2 catei de usturoi zdrobiti

sare/piper

2 linguri de ulei de masline

Preparare

  • Se amesteca uleiul de masline cu usturoiul zdrobit si cu otetul balsamico.
  • Se aseaza rosiile intr-o tava, se acopera cu otetul si uleiul amestecate cu usturoiul si se dau la cuptor 1 ora la 200 grade C.
  • Apoi se construieste sandwich-ul, un strat de paine, apoi frunzele de busuioc, un strat de mozzarella , apoi stratul de rosii si prosciutto crudo si ultima felie de paine.

Întrebări:



Video sugerat

YouTube

Bagheta express




Punctează această reţetă:

Rețete inrudite

Rețetă Bagheta cu ciuperci si carne
Bagheta cu ciuperci si carne
4 porții
50 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Bagheta cu mozzarella si masline
Bagheta cu mozzarella si masline
3 porții
25 min
Ușor
4.5 / 5
Rețetă Baghetă umplută cu unt și usturoi (garlic bread)
Baghetă umplută cu unt și usturoi (garlic bread)
4 porții
30 min
Foarte ușor
4.5 / 5
Rețetă Wrap aperitiv cu prosciutto crudo si rucola
Wrap aperitiv cu prosciutto crudo si rucola
8 porții
15 min
Foarte ușor
4.7 / 5

Rețete

Articole conexe

Prosciutto di Parma – produs italian de inalta calitateProsciutto di Parma – produs italian de inalta calitateRomesco - sos spaniol de ardei rosiiRomesco - sos spaniol de ardei rosiiBurrata sau saculetul cu mozzarella si smantanaBurrata sau saculetul cu mozzarella si smantana12 retete cu Mozzarella12 retete cu Mozzarella

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic: