Petitchef

Bagheta cu mozzarella, rosii si prosciutto crudo

Felul principal
4 porții
15 min
15 min
Foarte ușor

Ingrediente

4

Preparare

  • Se amesteca uleiul de masline cu usturoiul zdrobit si cu otetul balsamico.
  • Se aseaza rosiile intr-o tava, se acopera cu otetul si uleiul amestecate cu usturoiul si se dau la cuptor 1 ora la 200 grade C.
  • Apoi se construieste sandwich-ul, un strat de paine, apoi frunzele de busuioc, un strat de mozzarella , apoi stratul de rosii si prosciutto crudo si ultima felie de paine.

Rețete inrudite

YouTube



Întrebări:






Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Frigarui apertiv cu mozzarella, prosciutto si rosii uscate
Frigarui apertiv cu mozzarella, prosciutto si rosii uscate
8 porții
15 min
Foarte ușor
3.9 / 5
Rețetă Tortellini cu parmezan, prosciutto crudo si busuioc
Tortellini cu parmezan, prosciutto crudo si busuioc
2 porții
2 h 5 m
Ușor
4.3 / 5
Rețetă Bruschetta cu pesto, rosii cherry si mozzarella
Bruschetta cu pesto, rosii cherry si mozzarella
2 porții
14 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Bagheta cu mozzarella si masline
Bagheta cu mozzarella si masline
3 porții
25 min
Ușor
4.5 / 5
Rețetă Baghetă umplută cu unt și usturoi (garlic bread)
Baghetă umplută cu unt și usturoi (garlic bread)
4 porții
30 min
Foarte ușor
4.5 / 5
Rețetă Bagheta cu ciuperci si carne
Bagheta cu ciuperci si carne
4 porții
50 min
Foarte ușor
5 / 5

Rețete

Articole conexe

Pizza delicioasă pregatită în casă Pizza delicioasă pregatită în casă Un fel principal plin de traditie si savoare - ciorba! Un fel principal plin de traditie si savoare - ciorba! Pastele - delicii italiene Pastele - delicii italiene

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic: