Petitchef

Hanusi prajiti

Felul principal
4 porții
20 min
25 min
Foarte ușor

Ingrediente

4

Preparare

  • Guvidele negru marin cum mai este numit Hanusul traieste prin grotele formate de stabilopozi linga diguri, la intuneric , atinge dimensiuni de 10-20 cm,este un peste gustos,cu carnea alba,fara solzi si fara oase multe.
  • Hanusii se curata,se spala,se sareaza si se lasa sa stea cca 20 de minute la scurs.Apoi,se sterg,se dau prin amestecul de faina,malai,piper ,usturoi si se prajesc in ulei fierbinte.
  • Se scot pe hartie absorbanta pentru a se elimina surplusul de grasime si se servesc calzi sau reci cu mujdei de usturoi si mamaliguta sau lamaie.


Poze

Hanusi prajiti
Hanusi prajiti - poza 2

Întrebări:






Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 


Articole conexe

Cel mai apreciat desert romanesc, papanasii! Cel mai apreciat desert romanesc, papanasii! Cartofii - fel de mancare sau garnitura? Cartofii - fel de mancare sau garnitura? Weekendul motiv de Brunch? Weekendul motiv de Brunch?

Ultimele articole

Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le! Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le!


Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează