Petitchef

Hanusi prajiti

Felul principal
4 porții
20 min
25 min
Foarte ușor

Ingrediente

Numarul de porții: 4

Preparare

  • Guvidele negru marin cum mai este numit Hanusul traieste prin grotele formate de stabilopozi linga diguri, la intuneric , atinge dimensiuni de 10-20 cm,este un peste gustos,cu carnea alba,fara solzi si fara oase multe.
  • Hanusii se curata,se spala,se sareaza si se lasa sa stea cca 20 de minute la scurs.Apoi,se sterg,se dau prin amestecul de faina,malai,piper ,usturoi si se prajesc in ulei fierbinte.
  • Se scot pe hartie absorbanta pentru a se elimina surplusul de grasime si se servesc calzi sau reci cu mujdei de usturoi si mamaliguta sau lamaie.

Poze

Hanusi prajiti, poza 1
Hanusi prajiti, poza 2

Întrebări:






Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate = 

Rețete inrudite

Rețetă Cartofi prajiti cu usturoi
Cartofi prajiti cu usturoi
4 porții
1h15m
Foarte ușor
4.9 / 5
Rețetă Dovlecei prajiti de post
Dovlecei prajiti de post
4 porții
45 min
Foarte ușor
3.9 / 5
Rețetă Cartofi prajiti cu usturoi si marar
Cartofi prajiti cu usturoi si marar
1 porții
20 min
Foarte ușor
3.8 / 5
Rețetă Midii cu cartofi prajiti
Midii cu cartofi prajiti
2 porții
1h10m
Foarte ușor
3.4 / 5
Rețetă Quesadilla cu pui si avocado
Quesadilla cu pui si avocado
4 porții
50 min
Foarte ușor
4.6 / 5
Rețetă Chiftelute IKEA cu sos
Chiftelute IKEA cu sos
6 porții
45 min
Foarte ușor
5 / 5

Rețete

Articole conexe

Cel mai apreciat desert romanesc, papanasii!Cel mai apreciat desert romanesc, papanasii!Cartofii - fel de mancare sau garnitura?Cartofii - fel de mancare sau garnitura?Weekendul motiv de Brunch?Weekendul motiv de Brunch?

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.