Hanusi prajiti

Felul principal
Foarte ușor
45 min

Ingrediente

4

Preparare

Preparare20 min
Gătire25 min
  • Guvidele negru marin cum mai este numit Hanusul traieste prin grotele formate de stabilopozi linga diguri, la intuneric , atinge dimensiuni de 10-20 cm,este un peste gustos,cu carnea alba,fara solzi si fara oase multe.
  • Hanusii se curata,se spala,se sareaza si se lasa sa stea cca 20 de minute la scurs.Apoi,se sterg,se dau prin amestecul de faina,malai,piper ,usturoi si se prajesc in ulei fierbinte.
  • Se scot pe hartie absorbanta pentru a se elimina surplusul de grasime si se servesc calzi sau reci cu mujdei de usturoi si mamaliguta sau lamaie.

Punctează această reţetă

VValentina ionita

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:
5/5, 1 vot