Bagheta umpluta
Acesta este un aperitiv, o gustare intre mese sau chiar un mic dejun delicios si simplu de facut.
Ingrediente
Preparare
- Se scoate tot miezul din bagheta si se pune intr-un bol. Se adauga branza si mezelurile taiate cubulete si se amesteca bine . Se adauga patrunjelul , se amesteca apoi se umple bagheta .
- Lasat in frigider de seara pana dimineata apoi taiatfelii si s-a taiat foarte bine. A fost un mic dejun delicios.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
anonymous
EXCELENT APERITIVUL.CORNELIU P.ONESTI-BC.
felicia_g2015
La indemana tuturor, un aperitiv sanatos, gustos si salvator cand primesti vizite neavizate.
anonymous
Multumesc de reteta,mergeti inainte chiar daca sunt unii care fac comentarii de prost gust,prost educati .
anonymous
O porcarie care nu poate fi in regula decat teoretic.
anonymous
Bun
Se va inmuia bagheta rapid, cu toata umezeala din sunca si branza,tinuta toata noaptea la frigider nu va dati seama? Persoana care a postat reteta a mancat asa ceva, sau familia ei la micul dejun? O aiureala.
anonymous
16 puncte din 10
anonymous
N-are nici un Dumnezeu, gusturile nu se completeaza, nimic care sa le "lege", sa le armonizeze...
anonymous
Mergeau niste castraveti acrii taiati cubulete si un singur mezel
anonymous
Multumesc pentru sfat
Punctează această reţetă