Bagheta umpluta

Aperitiv
Foarte ușor
40 min

Acesta este un aperitiv, o gustare intre mese sau chiar un mic dejun delicios si simplu de facut.

Ingrediente

2

Preparare

Preparare20 min
Gătire20 min
  • Se scoate tot miezul din bagheta si se pune intr-un bol. Se adauga branza si mezelurile taiate cubulete si se amesteca bine . Se adauga patrunjelul , se amesteca apoi se umple bagheta .
  • Lasat in frigider de seara pana dimineata apoi taiatfelii si s-a taiat foarte bine. A fost un mic dejun delicios.

Punctează această reţetă

SSandytza

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

  • pagina 1 / 2

anonymous

EXCELENT APERITIVUL.CORNELIU P.ONESTI-BC.

am gătit această rețetă
abuz

felicia_g2015

La indemana tuturor, un aperitiv sanatos, gustos si salvator cand primesti vizite neavizate.

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

Multumesc de reteta,mergeti inainte chiar daca sunt unii care fac comentarii de prost gust,prost educati .

abuz

anonymous

O porcarie care nu poate fi in regula decat teoretic.

abuz

anonymous

Bun

abuz

[email protected]

Se va inmuia bagheta rapid, cu toata umezeala din sunca si branza,tinuta toata noaptea la frigider nu va dati seama? Persoana care a postat reteta a mancat asa ceva, sau familia ei la micul dejun? O aiureala.

abuz

anonymous

16 puncte din 10

abuz

anonymous

N-are nici un Dumnezeu, gusturile nu se completeaza, nimic care sa le "lege", sa le armonizeze...

abuz

anonymous

Mergeau niste castraveti acrii taiati cubulete si un singur mezel

abuz

anonymous

Multumesc pentru sfat

abuz
  • pagina 1 / 2