Petitchef

New York Roll express cu speculoos - rețetă rapidă și economică

Noul nostru produs de patiserie preferat? Un croissant rotunjit și acoperit cu o cremă delicioasă. Și aici avem arome de speculoos, pentru că ne distrăm! Da, da! Indiferent dacă este timpul micului dejun, ora gustării sau brunch-ul, vă asigurăm că veți fi încântați să gustați această minune ;-) Vă explicăm totul în detaliu în rețeta de mai jos

Desert
2 porții
15 min
25 min
Foarte ușor

Video

YouTube

Ingrediente

2

Rulourile:

Garnitura:

Decor:

Materiale

  • 1 pungă de patiserie
  • 1 mixer electric
  • 1 spatulă
  • 2 forme rotunde rezistente la cuptor, cu diametrul de 10 cm
  • 1 vas pentru gratinat
  • hârtie pergament
  • 1 pensulă
  • scobitori

Preparare

  • Etapa 1 - New York Roll express cu speculoos - rețetă rapidă și economică
    Începeți prin a întinde aluatul de croissant pe o placă de tăiat apoi împăturiți-l în jumătate.
    Tăiați 3 fâșii din aluat. Apoi tăiați a treia bandă în 2.
  • Etapa 2 - New York Roll express cu speculoos - rețetă rapidă și economică
    Rulați o bandă pentru a forma o rolă. Adăugați o jumătate de bandă în continuare. Faceți același lucru cu restul fâșiilor de aluat.
  • Etapa 3 - New York Roll express cu speculoos - rețetă rapidă și economică
    Așezați cele doua rulouri pe o tava de copt acoperită cu hârtie de copt. Ungeți ouă bătut de jur împrejurul rulourilor și stropiți deasupra cu zahăr brun.
  • Etapa 4 - New York Roll express cu speculoos - rețetă rapidă și economică
    Puneți cercurile unse în jurul rulourilor apoi puneți deasupra lor un vas pentru gratinat destul de mare.
  • Etapa 5 - New York Roll express cu speculoos - rețetă rapidă și economică
    Coaceți rulourile în cuptorul preîncălzit la 200°C timp de 25 de minute. Scoateți apoi din cuptor cu grijă vasul de gratinat și lăsați la răcit.
  • Etapa 6 - New York Roll express cu speculoos - rețetă rapidă și economică
    Puneți smântâna, mascarpone, telurile și bolul la congelator pentru 15 minute. Apoi turnați ingredientele reci și pasta de speculoos în vasul rece.
  • Etapa 7 - New York Roll express cu speculoos - rețetă rapidă și economică
    Amestecați totul cu un mixer electric pana se formează o frișcă groasă. Transferați amestecul într-o pungă de patiserie (sau un posh).
  • Etapa 8 - New York Roll express cu speculoos - rețetă rapidă și economică
    Introduceți o scobitoare în rulou, de două ori pe verticală, astfel încât să o puteți umple generos cu cremă. Neteziți partea de sus cu o lingură. Faceți același lucru și cu al doilea rulou.
  • Etapa 9 - New York Roll express cu speculoos - rețetă rapidă și economică
    Decorați partea de sus a rulourilor cu pastă de speculoos, presărați cu speculoos mărunțit și așezați un speculoos întreg deasupra.
  • Etapa 10 - New York Roll express cu speculoos - rețetă rapidă și economică
    Gata!

Observații:

Cum se păstrează ruloul New York?
Puneți-l într-un loc răcoros, într-un recipient ermetic. Il puteți păstra maxim 3 zile. Cu toate acestea, vă recomandăm să vă bucurați de el în aceeași zi.

Cu ce ar trebui să înlocuim frișca cu speculoos?
O puteți înlocui cu frișcă clasică sau cu cremă de patiserie vanilie de exemplu.

Cu ce ​​ar trebui să înlocuim speculoos?
Simțiți-vă liber să modificați rețeta și să le înlocuiți cu biscuiții preferați!

Putem face New York Rolls cu foitaj clasic?
Da, este posibil, totuși timpul de gătire va fi mai lung. Vă recomandăm să folosiți aluat pentru croissant sau foitaj cu drojdie. Îl vei găsi cu ușurință în supermarketuri.

Putem face mai multe rulouri New York cu o cutie de aluat de croissant?
Dacă aveți 4 cercuri, puteți tăia pur și simplu aluatul de croissant în 4 și folosiți rulourile deja formate. Urmăriți timpul de gătire, care va fi mai scurt.



Echipamente de gătit

Cuptor
Blender

Poze

New York Roll express cu speculoos - rețetă rapidă și economică
New York Roll express cu speculoos - rețetă rapidă și economică - poza 2
New York Roll express cu speculoos - rețetă rapidă și economică - poza 3
New York Roll express cu speculoos - rețetă rapidă și economică - poza 4
New York Roll express cu speculoos - rețetă rapidă și economică - poza 5
New York Roll express cu speculoos - rețetă rapidă și economică - poza 6
New York Roll express cu speculoos - rețetă rapidă și economică - poza 7
New York Roll express cu speculoos - rețetă rapidă și economică - poza 8
New York Roll express cu speculoos - rețetă rapidă și economică - poza 9

Întrebări:






Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite


Articole conexe

Torturile – bijuterii dulci, pline de culoare! Torturile – bijuterii dulci, pline de culoare!

Ultimele articole

Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le! Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le!

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează