Petitchef

Paine rapida cu iaurt

Aperitiv
4 porții
40 min
40 min
Foarte ușor

Ingrediente

Numarul de porții: 4
400 g iaurt

500 g faina

2 oua

1 praf copt

2 linguri zahar

un praf sare

Preparare

  • Intr-un castron se pun iaurturile cu ouale ,zaharul si un praf de sare si se amesteca pana se topeste zaharul.
  • Se adauga faina si praful de copt si se amesteca energic ca sa nu faca cocoloase.Se poate folosi mixerul sau robotul de bucatarie, insa facut dupa ce adormit fata asa ca mestecat eroic cu furculita.
  • Se tapeteaza o tava de chec cu hartie de copt se toarna compozitia si se da la cuptor pentru 40 minute.
  • Se incearca cu o scobitoare, daca nu mai ramane deloc aluat lipit de ea inseamna ca painica este gata.Se scoate din cuptor, se lasa sa se odihneasca,apoi se poate manca.E super pufoasa, buna si miroase de cred ca au salivat si vecinii de pofta!

Poze

Paine rapida cu iaurt, poza 1
Paine rapida cu iaurt, poza 2
Paine rapida cu iaurt, poza 3
Paine rapida cu iaurt, poza 4
Paine rapida cu iaurt, poza 5

Întrebări:




Comentarii:

12/12/2014

Banuiesc ca la 180-200 grade? Ca tocmai am bagat-o in cuptor....sper sa iasa :)

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate = 

Rețete inrudite

Rețetă Paine rustica rapida
Paine rustica rapida
4 porții
1h10m
Foarte ușor
3.3 / 5
Rețetă Paine rapida
Paine rapida
4 porții
50 min
Foarte ușor
3.3 / 5
Rețetă Paine rapida cu bicarbonat
Paine rapida cu bicarbonat
12 porții
40 min
Foarte ușor
4.7 / 5
Rețetă Paine toast - de casa
Paine toast - de casa
15 porții
2h35m
Ușor
1 / 5
Rețetă Paine impletita aromata cu pesto
Paine impletita aromata cu pesto
4 porții
2h50m
Foarte ușor

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei