Petitchef

Branzoici cu telemea

Altele
3 porții
20 min
30 min
Ușor
Se face un aluat din toate ingredientele,apoi se lasa la dospit timp de 1-2 ore la loc cald,iar apoi branzoicile gata umplute se dau la cuptor pana cand se rumenesc usor.

Ingrediente

Numarul de porții: 3
500g faina

un galbenus ou

coaja rasa de lamaie

un cub de drojdie

2 ling de zahar

un varf de cutit de sare

Preparare

  • Se bate galbenusul de ou cu zaharul.
  • Se adauga faina ,sarea ,coaja rasa e lamaie si drojdia inmuiata in lapte caldut.
  • Apoi se framanta cu lapte,pana ce coca devine solida.
  • Se lasa la dospit timp de 1-2 ore la loc cald.
  • Se imparte aluatul in 9 parti egale ,se intind foi de aluat.
  • Puteti sa umpleti branzoicile cu ce doriti eu am pus telemea .Cu o pensula ungeti suprafata branzoicilor cu galbenus de ou.
  • Se dau la cuptor ,la foc mic ,circa 20-30 minute.
    Pofta buna!!!!

Poze

Branzoici cu telemea, poza 1Branzoici cu telemea, poza 2

Întrebări:




Comentarii:

ciobanu_t2013
ciobanu_t2013, 03/11/2013

Da ex

(0) (0) Abuz
15/06/2012

Super buna !!!

(0) (0) Abuz
14/06/2012

Vreau si eu un "branzoic"!

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:

Rețete inrudite

Rețetă Rosii cu telemea de vacuta la cuptor
Rosii cu telemea de vacuta la cuptor
2 porții
40 min
Foarte ușor
4.4 / 5
Rețetă Salata cu telemea de vaca taiata cubulete
Salata cu telemea de vaca taiata cubulete
6 porții
30 min
Foarte ușor
3.6 / 5
Rețetă Branzoici
Branzoici
8 porții
2h30m
Ușor
4.5 / 5
Rețetă Guacamole
Guacamole
4 porții
10 min
Foarte ușor
4.6 / 5
Rețetă Tarta cu foietaj si cirese
Tarta cu foietaj si cirese
8 porții
1h5m
Foarte ușor
4.9 / 5
Rețetă Cocktail sampanie - Video reteta!
Cocktail sampanie - Video reteta!
8 porții
5 min
Foarte ușor

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic: