Petitchef

Branzoici cu telemea

Altele
3 porții
20 min
30 min
Ușor
Se face un aluat din toate ingredientele,apoi se lasa la dospit timp de 1-2 ore la loc cald,iar apoi branzoicile gata umplute se dau la cuptor pana cand se rumenesc usor.

Ingrediente

3

Preparare

  • Se bate galbenusul de ou cu zaharul.
  • Se adauga faina ,sarea ,coaja rasa e lamaie si drojdia inmuiata in lapte caldut.
  • Apoi se framanta cu lapte,pana ce coca devine solida.
  • Se lasa la dospit timp de 1-2 ore la loc cald.
  • Se imparte aluatul in 9 parti egale ,se intind foi de aluat.
  • Puteti sa umpleti branzoicile cu ce doriti eu am pus telemea .Cu o pensula ungeti suprafata branzoicilor cu galbenus de ou.
  • Se dau la cuptor ,la foc mic ,circa 20-30 minute.
    Pofta buna!!!!

Poze

Branzoici cu telemea, poza 1
Branzoici cu telemea, poza 2

Întrebări:




Comentarii:

ciobanu_t2013
ciobanu_t2013, 03/11/2013

Da ex

(0) (0) Abuz
15/06/2012

Super buna !!!

(0) (0) Abuz
14/06/2012

Vreau si eu un "branzoic"!

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Vin fiert - Petitchef
Vin fiert - Petitchef
4 porții
35 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Briosa Leopard
Briosa Leopard
6 porții
4 h 10 m
Ușor
4.4 / 5
Rețetă Branzoici
Branzoici
8 porții
2 h 30 m
Ușor
4.5 / 5
Rețetă Salata cu telemea de vaca taiata cubulete
Salata cu telemea de vaca taiata cubulete
6 porții
30 min
Foarte ușor
3.6 / 5

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic: