Petitchef

Branzoici cu telemea

Altele
3 porții
20 min
30 min
Ușor
Se face un aluat din toate ingredientele,apoi se lasa la dospit timp de 1-2 ore la loc cald,iar apoi branzoicile gata umplute se dau la cuptor pana cand se rumenesc usor.

Ingrediente

Numarul de porții: 3
500g faina

un galbenus ou

coaja rasa de lamaie

un cub de drojdie

2 ling de zahar

un varf de cutit de sare

Preparare

  • Se bate galbenusul de ou cu zaharul.
  • Se adauga faina ,sarea ,coaja rasa e lamaie si drojdia inmuiata in lapte caldut.
  • Apoi se framanta cu lapte,pana ce coca devine solida.
  • Se lasa la dospit timp de 1-2 ore la loc cald.
  • Se imparte aluatul in 9 parti egale ,se intind foi de aluat.
  • Puteti sa umpleti branzoicile cu ce doriti eu am pus telemea .Cu o pensula ungeti suprafata branzoicilor cu galbenus de ou.
  • Se dau la cuptor ,la foc mic ,circa 20-30 minute.
    Pofta buna!!!!

Poze

Branzoici cu telemea, poza 1
Branzoici cu telemea, poza 2

Întrebări:




Comentarii:

ciobanu_t2013
ciobanu_t2013, 03/11/2013

Da ex

(0) (0) Abuz
15/06/2012

Super buna !!!

(0) (0) Abuz
14/06/2012

Vreau si eu un "branzoic"!

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate = 

Rețete inrudite

Rețetă Salata cu telemea de vaca taiata cubulete
Salata cu telemea de vaca taiata cubulete
6 porții
30 min
Foarte ușor
3.6 / 5
Rețetă Branzoici
Branzoici
8 porții
2h30m
Ușor
4.5 / 5
Rețetă Vita Stroganoff - simplu si rapid
Vita Stroganoff - simplu si rapid
4 porții
40 min
Foarte ușor
4.3 / 5
Rețetă Humus cu morcov
Humus cu morcov
4 porții
55 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Cheesecake cu briosa
Cheesecake cu briosa
8 porții
9h40m
Foarte ușor
5 / 5

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.