Petitchef

Pasta de fasole lata galbena

Felul principal
4 porții
10 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

Numarul de porții: 4
800 g fasole

5 catei mari de usturoi

1 cartof (200 g)

100-150 ml ulei

zeama de la 1/2 lamaie

sare dupa gust

Preparare

  • Se pune fasolea la fiert cu apa rece, sare si cartoful intreg curatat de coaja. Se fierb in oala sub presiune, pentru ca in 8-10 minute sunt gata.
  • Dupa ce a fiert fasolea se pune la scurs si racit in strecuratoare. Cartoful se paseaza cald, sa fie ca un piure.
    Usturoiul curatat si pisat se adauga la cartof si incepem sa facem maioneza, punand .

Întrebări:






Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate = 

Rețete inrudite

Rețetă Pasta dulce de fasole rosie
Pasta dulce de fasole rosie
2 porții
40 min
Foarte ușor
1.5 / 5
Rețetă Pasta de fasole
Pasta de fasole
8 porții
1h30m
Ușor
4.5 / 5
Rețetă Pastai de fasole verde cu usturoi (pastai aite)
Pastai de fasole verde cu usturoi (pastai aite)
1 porții
25 min
Foarte ușor
4.5 / 5
Rețetă Salata de fasole boabe-Petitchef
Salata de fasole boabe-Petitchef
4 porții
55 min
Foarte ușor
3.7 / 5
Rețetă One pot pasta - Tagliatelle cu somon si broccoli
One pot pasta - Tagliatelle cu somon si broccoli
2 porții
20 min
Foarte ușor
4.3 / 5
Rețetă Tarta cu ciocolata si fasole rosie
Tarta cu ciocolata si fasole rosie
10 porții
35 min
Foarte ușor
5 / 5

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei