Petitchef

Suberec cu branza

Aperitiv
2 porții
30 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

Numarul de porții: 2

Pt aluat:

250-300ml apa

faina cat cuprinde

1/2 lingurita de bicarbonat stins(cu lamaie sau otet)

un praf de sare


Pt umplutura:

noi ales Telemea de vaca

1 ou

Preparare

  • Pt aluat punem faina intr-un castron,facem o gaura in mijloc si punem bicarbonatul stins.Apoi adaugam apa calduta si amestecam compozitia,adaugand treptat fana pana ce obtinem un aluat destul de elastic.
  • Branza o faramitam cu furculita si o amestecam cu oul batut.
  • Apoi,rupem bucatele mici de aluat pe care le intindem in foaie subtire,le umplem cu 1 lingura de branza,nu mai mult sa nu cedeze foaia.Inchidem foaia si pe margini apasam ori ci degetele ori cu furculita pt a ne asigura ca nu se vor deschide.
  • Le prajim intr-o togaie in care am incins ulei,dar nu foarte mult,doar cat sa acopere bine fundul tigaii.Se prajesc la foc potrivit spre mic pt ca au tendinta de a se rumeni foarte repede.
  • Dupa ce prajit pe ambele parti,le acoperim si le lasam asa pana la servire pt ca altfel se vor intari.Daca le tineti acoperit raman fragede si buune..
  • Tin sa precizez ca pana la urma nu ajuns la nici un acord in privinta suberecurilor,asa ca ramas datoare cu o portie de suberec cu carne pe care sper ca o voi posta cat de curand.

Poze

Suberec cu branza, poza 1Suberec cu branza, poza 2Suberec cu branza, poza 3Suberec cu branza, poza 4Suberec cu branza, poza 5Suberec cu branza, poza 6

Întrebări:



Video sugerat

YouTube

Naan cu branza, lipii indiene cu branza


Comentarii:

26/01/2014

Suberek in turceste inseamna turta cu CARNE....deci????????????

(0) (0) Abuz
30/11/2013

Multumesc,chiar acum ma pregatesc sa incerc reteta 1

(0) (0) Abuz
08/02/2013

Sunt f bune trebuie sa incercati macar odata

(0) (0) Abuz
05/03/2012

Excelent! Exista si suberec cu branza.

(0) (0) Abuz
01/03/2012

C'est excellent

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:

Rețete inrudite

Rețetă Strudel cu branza de vaci si stafide
Strudel cu branza de vaci si stafide
6 porții
40 min
Ușor
4.4 / 5
Rețetă Merdenele cu branza (fara ou)
Merdenele cu branza (fara ou)
4 porții
35 min
Foarte ușor
4.9 / 5
Rețetă Mamaliga cu branza si oua romanesti
Mamaliga cu branza si oua romanesti
8 porții
30 min
Foarte ușor
4.4 / 5
Rețetă Rulou cu branza Raclette
Rulou cu branza Raclette
6 porții
1 oră
Foarte ușor
4.4 / 5
Rețetă Macaroane cu branza-reteta americana
Macaroane cu branza-reteta americana
6 porții
59 min
Foarte ușor
4.3 / 5
Rețetă Pão de queijo, painici braziliene cu branza
Pão de queijo, painici braziliene cu branza
10 porții
35 min
Foarte ușor

Rețete

Articole conexe

Mascarpone – o branza atipicaMascarpone – o branza atipica„La placinte inainte, la razboi inapoi!” – Placinte cu branza„La placinte inainte, la razboi inapoi!” – Placinte cu branzaTofu – Branza de Asia!Tofu – Branza de Asia!Branza cu mucegai sau Branza AlbastraBranza cu mucegai sau Branza Albastra

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic: