Petitchef

Suberec cu branza

Aperitiv
2 porții
30 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

2

Pt aluat:

Pt umplutura:

Preparare

  • Pt aluat punem faina intr-un castron,facem o gaura in mijloc si punem bicarbonatul stins.Apoi adaugam apa calduta si amestecam compozitia,adaugand treptat fana pana ce obtinem un aluat destul de elastic.
  • Branza o faramitam cu furculita si o amestecam cu oul batut.
  • Apoi,rupem bucatele mici de aluat pe care le intindem in foaie subtire,le umplem cu 1 lingura de branza,nu mai mult sa nu cedeze foaia.Inchidem foaia si pe margini apasam ori ci degetele ori cu furculita pt a ne asigura ca nu se vor deschide.
  • Le prajim intr-o togaie in care am incins ulei,dar nu foarte mult,doar cat sa acopere bine fundul tigaii.Se prajesc la foc potrivit spre mic pt ca au tendinta de a se rumeni foarte repede.
  • Dupa ce prajit pe ambele parti,le acoperim si le lasam asa pana la servire pt ca altfel se vor intari.Daca le tineti acoperit raman fragede si buune..
  • Tin sa precizez ca pana la urma nu ajuns la nici un acord in privinta suberecurilor,asa ca ramas datoare cu o portie de suberec cu carne pe care sper ca o voi posta cat de curand.


Poze

Suberec cu branza
Suberec cu branza - poza 2
Suberec cu branza - poza 3
Suberec cu branza - poza 4
Suberec cu branza - poza 5
Suberec cu branza - poza 6

Întrebări:




Comentarii:

26/01/2014

Suberek in turceste inseamna turta cu CARNE....deci????????????

(0) (0) Abuz
30/11/2013

Multumesc,chiar acum ma pregatesc sa incerc reteta 1

(0) (0) Abuz
08/02/2013

Sunt f bune trebuie sa incercati macar odata

(0) (0) Abuz
05/03/2012

Excelent! Exista si suberec cu branza.

(0) (0) Abuz
01/03/2012

C'est excellent

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Tartine cu brânză de capră si somon fumé
Tartine cu brânză de capră si somon fumé
6 porții
10 min
Foarte ușor
4.3 / 5
Rețetă Salata de dovlecei, branza de capra si lamaie
Salata de dovlecei, branza de capra si lamaie
2 porții
1 h 10 m
Foarte ușor
4.3 / 5
Rețetă Samosas cu macrou și cremă de brânză
Samosas cu macrou și cremă de brânză
3 porții
25 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Ouă benedict: rețeta perfectă pentru micul dejun!
Ouă benedict: rețeta perfectă pentru micul dejun!
4 porții
20 min
Foarte ușor
5 / 5

Articole conexe

„La placinte inainte, la razboi inapoi! ” – Placinte cu branza „La placinte inainte, la razboi inapoi! ” – Placinte cu branza Branza cu mucegai sau Branza Albastra Branza cu mucegai sau Branza Albastra Cartofii - fel de mancare sau garnitura? Cartofii - fel de mancare sau garnitura?

Ultimele articole

Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le! Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le!

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează