-
Acasă - Petitchef
-
Rețete
-
Altele
-
Retete cu mascarpone
-
Rețete cu cartofi și mascarpone
-
Cartofi umpluti cu mascarpone si sunca afumata
Cartofi umpluti cu mascarpone si sunca afumata
-
(4.6/5 - 241 voturi)
-
31
-
203
Preparare
-
Spalam cartofii fara sa-i curatam de coaja si ii punem la fiert in apa cu sare pt aproximativ 30 minute.
Dupa ce s-au fiert ii lasam sa se raceasca putin si ii curatam de coaja.
Taiem marunt sunca si ceapa verde.
Luam cartofii si taiem un capac de circa 2 cm latime pe lungimea fiecaruia. Apoi scobim cu lingurita din miez, lasand un strat de 1 cm grosime.
Amestecam sunca si ceapa verde cu crema mascarpone si potrivim de piper
Umplem fiecare cartof cu aceasta compozitie.
Punem cartofii intr-o tava termorezistenta, presaram cu bucatele de unt si dam la cuptorul preincins la 180 grade pt 15 min sau pana se rumenesc usor.
Pofta buna!
Pt reteta cu fotografii pas cu pas, va astept pe blogul meu!
Poze
Întrebări:
Rețete inrudite
Articole conexe
Ultimele articole
Rețete
Comentarii (31):
Super REȚETĂ!
O reteta pofticioasa
Excellent. Simplu. repede, gust minunat.
E un preparat delicios
Buna
EXCELENT! EU, AM FACUT CU CIUPERCI ,SMINTINA SI SUNCA.
AU FOST SUPER BUN SI CU PATRUNJEL VERDE.!
Foarte buni! Usor de facut.
Reteta incompleta !!!
Pare o reteta foarte delicioasa
INTERESANTA