Cartofi umpluti cu mascarpone si sunca afumata
Ingrediente
8
Rețete inrudite
-
Cartofi umpluti cu somon
-
Cartofi umpluti cu bacon si cascaval
-
Cartofi crocanți cu parmezan, rețeta economică pe care toată lumea o iubește!
-
Cartofi copți cu chimichurri
Preparare
Preparare15 min
Gătire45 min
- Spalam cartofii fara sa-i curatam de coaja si ii punem la fiert in apa cu sare pt aproximativ 30 minute.
Dupa ce s-au fiert ii lasam sa se raceasca putin si ii curatam de coaja.
Taiem marunt sunca si ceapa verde.
Luam cartofii si taiem un capac de circa 2 cm latime pe lungimea fiecaruia. Apoi scobim cu lingurita din miez, lasand un strat de 1 cm grosime.
Amestecam sunca si ceapa verde cu crema mascarpone si potrivim de piper
Umplem fiecare cartof cu aceasta compozitie.
Punem cartofii intr-o tava termorezistenta, presaram cu bucatele de unt si dam la cuptorul preincins la 180 grade pt 15 min sau pana se rumenesc usor.
Pofta buna!
Pt reteta cu fotografii pas cu pas, va astept pe blogul meu!
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
30/10/2018
EXCELENT! EU, AM FACUT CU CIUPERCI ,SMINTINA SI SUNCA.
AU FOST SUPER BUN SI CU PATRUNJEL VERDE.!
C
N