Rosti(in elvetia) sau hash browns
Ingrediente
4
Rețete inrudite
-
Salata de dovleac, cartof, ridichi si feta
-
Aligot - piure de cartofi cu branza
-
Gnocchi de cartofi cu pesto
-
Supa de cartofi si praz
Preparare
Preparare20 min
Gătire15 min
- Se rad cartofii prin razatoare cu ochiurile mai mari, apoi ii stergem pe un prosop curat sa iasa amidonul din ei, amestecam bine cu un ou batut spuma, parmezan, sare si piper.
- Se fac gramajoare, eu prefer sa le fac neuniforme astfel dupa ce sunt gata ne alegem fiecare formele care ne plac.
- A incins putin ulei intr-o tigaie, si le-am prajit aprox 3 minute pe fiecare parte. E voila, gata sper sa va placa.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
Nici un comentariu!