Tocam carne de curcansi amestecam imreouna cu oul, ceapa, usturoiul si verdeata tocata marunt. Condimentam cu sare, piper, boia si ghimbir.
Formam chiftelute, le "rostogolim" prin fulgii de porumb murintiti si le punem intr-o tava tapetata cu hartie de copt. Stropim cu 3 linguri de ulei.
Dam tava la cuptor pana cand chiftelute se rumenesc. Se servesc calde alaturi de sos de usturoi sau ketchup, salata.
Data viitoare cand le pregati, adauga si 2 feliute de cascaval ras sau pune in mijlocul fiecarei chiftelute cate o bucatica, cred ca vor fi si mai gustoase.
Comentarii:
Foarte bune. Am facut fara ghimbir. si cu ceapa uscata. Minunate
Sunt mai sanatoase facute la cuptor si la fel de gustoase.
Cred ca ar iesi bune si fara a fi stropite cu ulei, asa mai dietetice
Sanatoase
Excelenta idea!
Gustoasa
Romancele au idei imi place