Petitchef

Cornuri insiropate

Altele
4 porții
15 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

4

Preparare

  • Din laptele caldut, 5 linguri de zahar, drojdie, sare si faina am facut o maia ca o smantana groasa pe care a lasat-o la dospit. Dupa ce maiaua a crescut a amestecat cu celelalte ingrediente pana a rezultat o coca moale si elastica.
  • A lasat-o la crescut aproximativ o ora dupa care am intins foi de jumatate de centimetru am taiat triunghiuri si a format cornurile umplute cu ciocolata sau cu gem.
  • Le-a pus in tava unsa cu ulei si le-am lasat sa mai creasca putin. Inainte de a le da la cuptor le-a uns cu ou pentru a capata o culoare frumoasa. In aproximativ 40 de minute cornurile mele au fost coapte.
  • Imediat ce le-a scos din cuptor le-a trecut printr-un sirop din 200 g zahar, 200 ml apa si 2 pliculete de zahar vanilinat.


Poze

Cornuri insiropate
Cornuri insiropate - poza 2

Întrebări:






Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 


Ultimele articole

Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le! Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le!

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează