Petitchef

Cornuri de brutar- reteta de la Laura Laurentiu

Aperitiv
4 porții
20 min
15 min
Foarte ușor

Ingrediente

4

Preparare

  • Framantam aluatul si il lasam la crescut. Facut in masina de paine. Cand aluatul a crescut, il taiem in 2 bucati; cele 2 bucati le taiem in alte 10-12 bucati mai mici,fiecare.
  • Fiecare bucata mica o intindem cu degetele cu putin ulei in forma de cerc. O rulam si o rasucim ca pe un melc, innodand-o. La fel procedam cu toate bucatele de aluat.
  • Luam apoi prima bucata si o intindem, cu ajutorul unui sucitor, in forma de oval. Apoi intindem mai bine unul din capete, pana capata o forma elipsoidala.
  • Rasucim de la baza spre varf, pana obtinem un corn. Il asezam in tava si il ungem cu oul batut cu putin ulei. Il presaram cu putina sare kosher.
  • Cand tava e pregatita cu cornurile unse cu ou, le dam la cuptor la 400F(conv.).


Poze

Cornuri de brutar- reteta de la Laura Laurentiu
Cornuri de brutar- reteta de la Laura Laurentiu - poza 2
Cornuri de brutar- reteta de la Laura Laurentiu - poza 3

Întrebări:




Comentarii:

23/09/2013

Super

(0) (0) Abuz
17/03/2013

Chiar este asa

(0) (0) Abuz
20/08/2012

Nu e buna reteta

(0) (0) Abuz
26/03/2012

Buna laura.datorita tie acum reusesc sa fac si eu cornurile de casa cerute de sotul meu si baiat

(0) (0) Abuz
crysady, 20/05/2011

Super!

(0) (0) Abuz
coronita, 08/07/2009

Nemaipomenite!!!!!! nota 20!

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 


Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează