Petitchef

Cornuri dospite cu branza sarata

Altele
6 porții
20 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

6

Preparare

  • Intr-un castron se freaca drojdia cu zaharul pana se lichefiaza, apoi se adauga amestecand usor dupa fiecare, untura sau margarina moale, ouale, smantana sau laptele, sarea si la urma faina.
  • Se framanta aluatul 5-7 minute si se lasa la crescut 1 ora si jumatate.se modeleaza cornulete pe care le umplem cu branza rasa.eu impart aluatul in bilute egale pe care le intind subtire le presar pe toata suprafata cu branza rasa si apoi le rulez.
  • Folosesc telemea de oaie sarata si uscata bine din aceea de butoi care poate fi rasa, asa se simte gustul mai pronuntat dupa copt. lasam 10 minute sa creasca cornuletele , le ungem cu ou batut si presaram branza.coacem 15 minute cat sa se rumeneasca frumos.

Rețete inrudite

YouTube


Întrebări:




Comentarii:

29/09/2013

Foarte bune

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Burek cu branza sarata
Burek cu branza sarata
4 porții
40 min
Foarte ușor
4.7 / 5
Rețetă Borek cu branza sarata
Borek cu branza sarata
6 porții
1 oră
Ușor
4.7 / 5
Rețetă Tarta sarata cu ceapa si branza
Tarta sarata cu ceapa si branza
8 porții
55 min
Ușor
4.3 / 5
Rețetă Quiche cu branza de capra si spanac
Quiche cu branza de capra si spanac
6 porții
55 min
Foarte ușor
4.3 / 5
Rețetă Tarta cu mangold si branza rasa
Tarta cu mangold si branza rasa
6 porții
55 min
Foarte ușor

Rețete

Articole conexe

„La placinte inainte, la razboi inapoi! ” – Placinte cu branza „La placinte inainte, la razboi inapoi! ” – Placinte cu branza Branza cu mucegai sau Branza Albastra Branza cu mucegai sau Branza Albastra Telemeaua...un fel de branza romaneasca Telemeaua...un fel de branza romaneasca

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei