Petitchef

Gnocchi de cartofi

Altele
4 porții
20 min
10 min
Foarte ușor

Ingrediente

Numarul de porții: 4
1 kg cartofisarecca

300 g faina

Preparare

  • Fierbem cartofii curatati de coaja in apa cu sare,timp de 15 minute;. Ideali sunt cartofii cu coaja rosie pt preparrea gnocchilor.
  • Odata ce sunt fierti ii scurgem bine de apa si presam ca pt piure,trebuie sa-i lucram cat sunt fierbint;Piureul obtinut se amesteca cu faina putin cate putin,deorece compozitia poate cere mai multa sau mai putina faina.
  • Formam rulouri subtiri,manevrand compozitia pe masa de lucru presarata cu faina,taiem bucati mici ii amestecam cu faina cernuta,ii lasam pe un platou tapetat cu faina si ii congelam,daca nu ii servim imediat;
  • Se fierb in apa fierbinte sarata,iar in momentul in care vin la suprafata se scot cu un spumar si se servesc cu cxondimentul dorit.

Poze

Gnocchi de cartofi, poza 1Gnocchi de cartofi, poza 2





Punctează această reţetă:

Rețete inrudite

Rețetă Gnocchi
Gnocchi
4 porții
40 min
Foarte ușor
4.9 / 5
Rețetă Gnocchi di patate (homemade )
Gnocchi di patate (homemade )
6 porții
40 min
Foarte ușor
4.5 / 5
Rețetă Gnocchi cu pui si sos de gorgonzola
Gnocchi cu pui si sos de gorgonzola
8 porții
50 min
Foarte ușor
3.2 / 5
Rețetă Cartofi prajiti, aurii si crocanti
Cartofi prajiti, aurii si crocanti
4 porții
40 min
Foarte ușor
3 / 5
Rețetă Supa crema de napi, cartofi si bacon
Supa crema de napi, cartofi si bacon
6 porții
35 min
Foarte ușor
4.7 / 5
Rețetă Cartofi copti - petitchef
Cartofi copti - petitchef
4 porții
40 min
Foarte ușor
3.9 / 5

Rețete

Articole conexe

12 retete de Cartofi copti12 retete de Cartofi coptiPiureuri de legume care inlocuiesc cu succes piureul de cartofiPiureuri de legume care inlocuiesc cu succes piureul de cartofiRetete cu cartofi dulciRetete cu cartofi dulci

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic: