Gris cu lapte si sirop de brad

(4.75/5 - 4 voturi)
1 comentariu

Cu doar 3-4 ingrediente, grisul cu lapte este o reteta simpla, care probabil tuturor ne aminteste de copilarie. Multi l-am mancat simplu, altii cu dulceata (de visine), eu m-am gandit sa-l stropesc cu sirop de brad.

Ingrediente

75g gris (cam 3 linguri pline)
250ml lapte
10 grame de zahar brun (2 pliculete)
Sirop de brad (dulceata)

Preparare

Etapa 1

Intr-o craticioara punem la fiert laptele impreuna cu zaharul.

Etapa 2

Cand incepe laptele sa fiarba punem grisul in ploaie si amestecam continuu, ca sa nu faca cocoloase.

Etapa 3

Il lasam la foc mic sa fiarba pana se ingroasa, amestecand cu grija sa nu se lipeasca.

Etapa 4

Dupa ce este gata, il punem intr-un bol si il stropim cu sirop de brad sau il puteti servi cu dulceata preferata.






Punctează această reţetă:

Comentarii:

5 / 5
Postat 15/03/2017, 05:55

Ce bun ar fi cu sirop de brad ...

(0) (0) Abuz

Întrebări:


Rețete inrudite


Rețete

Articole conexe

Orezul, un aliment gustos și sănătosOrezul, un aliment gustos și sănătosMerele, fructe de toamnă sănătoase, parfumate și gustoaseMerele, fructe de toamnă sănătoase, parfumate și gustoaseZacusca - specialitate românească ce păstrează savoarea legumelor de toamnăZacusca - specialitate românească ce păstrează savoarea legumelor de toamnă

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

(c) Madeinwork | Mențiuni legale