Petitchef

Lipii cu branza

Cu varza sau branza, sunt tare bune, merg ca si pachetel la scoala sau la servici, sunt o salvare cand nu mai sti ce sa pregatesti :)

Altele
4 porții
1 oră
1 oră
Ușor

Ingrediente

4

Aluat:

Umplutura:

Preparare

  • Drojdia se dizolva in apa calduta cu zaharul. Adaugam uleiul, faina si un praf de sare si framantam un aluat, pana ce se despride de pe peretii vasului.
  • Lasam la dospit , la caldura, eu las langa o sursa de caldura, sa dospeasca mai repede.
    Dupa ce a dospit, se framanta pe masa de lucru si se imparte in patru bucati. Se intinde fiecare bucata de aluat si se aseaza umplutura de branza
  • Se impacheteaza ( ca un plic ) si se intinde putin cu sucitorul.
  • Se coc in cuptorul incalzit, pana ce devin aurii, cca 40-50 min.
    Pofta mare!


Poze

Lipii cu branza
Lipii cu branza - poza 2
Lipii cu branza - poza 3

Întrebări:




Comentarii:

07/03/2014

Minunata

(0) (0) Abuz
28/11/2013

BUNEEEEEE

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Naan cu branza, lipii indiene cu branza
Naan cu branza, lipii indiene cu branza
4 porții
48 min
Ușor
4.6 / 5
Rețetă Lipii libaneze
Lipii libaneze
4 porții
20 min
Foarte ușor
4.4 / 5
Rețetă Lipii arabesti
Lipii arabesti
4.8 / 5
Rețetă Lipii rapide la tigaie
Lipii rapide la tigaie
4 porții
55 min
Foarte ușor
4.6 / 5

Rețete

Articole conexe

„La placinte inainte, la razboi inapoi! ” – Placinte cu branza „La placinte inainte, la razboi inapoi! ” – Placinte cu branza Branza cu mucegai sau Branza Albastra Branza cu mucegai sau Branza Albastra Telemeaua...un fel de branza romaneasca Telemeaua...un fel de branza romaneasca

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează