Parfait de pepene galben
Ingrediente
4
Rețete inrudite
-
Salata de pepene in pepene
-
Frigarui aperitiv cu pepene, sunca, rozmarin
-
Tartar cu prosciutto si pepene
-
Cub rubik cu fructe
Preparare
Preparare20 min
Gătire15 min
- Se amesteca zaharul, zaharul vanilat cu laptele si oul batut usor; se pune compozitia rezultata la fiert, amestecand mereu pana incepe sa se ingroase compozitia.
- Se da apoi vasul la o parte si se lasa la racit. Se adauga pepenele, facut piure sau taiat bucatele foarte mici si se amesteca. Se toarna apoi frisca batuta amestecand usor cu o lingura de lemn sau spatula.
- Parfait-ul se toarna intr-o forma de chec si se pune la congelator. Dupa vreo 3, 4 ore, il scoateti si il amestecati energic, pentru a nu face ace de gheata.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă: