Combinati pepenele galben+ sunca presata (sau jambon) si realizati frigarui aperitiv, colorate si parfumate. Renuntati la betisoarele de lemn si optati in schimb pentru ... crengute de rozmarin.
Ingrediente
2
Materiale
1 lingura de scobit pepene
Preparare
Taiati pepenele in jumatate, scoateti semintele si formati 12 bile cu ajutorul unei linguri de scobit pepenele (daca nu aveti, folositi o lingurita).
Puneti deoparte 8 bile de pepene galben si taiati-le pe celelalte 4 in jumatate. Acestea vor forma baza si vor permite frigaruilor sa stea.
Taiati cele 4 felii de sunca in 4. Formati onduleuri cu fiecare.
Pe 3/4 din fiecare crenguta, indepartati frunzele de rozmarin.
Asamblare: Intepati un onduleu de sunca, o bila de pepene galben, un onduleu de sunca, o 1/2 bila de pepene galben. Repetati procedeul si cu celelalte sapte crengute de rozmarin.
Nu mai ramane decat sa asezati frigaruile pe un platou de servire si... voila!