Petitchef

Prajitura caramel

Altele
4 porții
15 min
35 min
Foarte ușor

Ingrediente

4

blat:

Crema:

Preparare

  • Blat:
    Se bat bine albusurile cu cele 7 linguri de zahar,se adauga cele 6 linguri sirop fierbinte,apoi galbenusurile unul cate unul....la urma se pune faina.
  • Crema:
    Se amesteca ouale cu zaharul ,siropul de zahar ars ramas si se pune pe foc mic pana devine ca o smantana.Se lasa la racit,apoi se amesteca cu untul .
  • Blatul rece se taie in doua felii,pe orizontala.Se pune crema,jumatate intre blaturi ,cealalta jumatate deasupra.
  • Se orneaza cu crantz sau se rade ciocolata.Se da la rece cel putin 2 ore.


Poze

Prajitura caramel, poza 1
Prajitura caramel, poza 2

Întrebări:




Comentarii:

09/01/2014

Foarte buna !

(0) (0) Abuz
07/11/2013

Arata imbietor de bine

(0) (0) Abuz
12/04/2012

Este fffff buna am facuto si eu .

(0) (0) Abuz
26/07/2011

Pare a fi grozava! abia astept s-o prepar si eu!

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Prajitura rasturnata cu ananas
Prajitura rasturnata cu ananas
10 porții
1 h 5 m
Foarte ușor
4.7 / 5
Rețetă Prajitura cu iaurt la microunde
Prajitura cu iaurt la microunde
6 porții
20 min
Foarte ușor
2.3 / 5

Rețete

Articole conexe

Panettone - o prajitura traditionala de Craciun, inventata dintr-o greseala Panettone - o prajitura traditionala de Craciun, inventata dintr-o greseala Torturile – bijuterii dulci, pline de culoare! Torturile – bijuterii dulci, pline de culoare! Bunătăți cu dovleac pentru sărbătoarea de Halloween Bunătăți cu dovleac pentru sărbătoarea de Halloween

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.