Petitchef

Prajitura

Altele
8 porții
20 min
30 min
Ușor

Ingrediente

8

pentru cele 3 blaturi:

pentru crema:

pentru glazura:

pentru decor:

Preparare

  • Am amestecat bine faina cu praful de praful de copt, zaharul, margarina si galnenusele de oua. Am adaugat atata smantana ca sa obtin un aluat usor de intins. Am impartit tot aluatul in 3 si i-am copt.

    Pentru crema am framantit unul dintre blaturi si am pus omogenizaty bine cu untul, laptele, zaharul, 2 linguri de rom, 2 linguri de gem si cu cacaoa.
    Aceasta crema am pus-o intre cele 2 blaturi.

    Din 150g de zahar si albusurile a 3 oua am facut glazura cu zahar si am decorat prajitura cu ornament de cacao.


Poze

Prajitura
Prajitura - poza 2
Prajitura - poza 3
Prajitura - poza 4

Întrebări:




Comentarii (32):

02/12/2014

O sugestie pentru incepatori ,totdeauna cind intilniti astfel de glazura fie din galbenusuri ,fie din albusuri de ou se pune intrun vas pe aburi si cu telul se tot amesteca pina se dubleaza si primeste o nuanta sclipitoare si pe urma se intinde peste prajitura si astfel nu mai este cruda se poate consuma fara probleme,sper ca am dat explicatie pe intelesul tuturor ,prajitura este excelenta merita facuta .

am gătit această rețetă (2) (0) Abuz
30/12/2013

Foarte ingenioasa si usoara ,,felicitari..in plus nu mai lasasti frate comentarii nesimtite daca nu va place..eu cred ca este usoara si sunt sigura ca multi o incearca

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
04/09/2016

Bun

(0) (0) Abuz
22/02/2015

Da este o prajitura fff buna ..este prajitura Kati ,o faceam si eu , cind eram tinara... yummy

(0) (0) Abuz
17/02/2015

Delicios!!!

(0) (0) Abuz
L.LUCIA, 17/02/2015

Fffff buna :)

(0) (0) Abuz
25/12/2014

Imi place

(0) (0) Abuz
28/09/2014

Nici eu n+am prea inteles reteta asta! Arata bine , dar cum este cu spuma de albus? Oricum, nu este vorba de prajitura Kati .

(0) (0) Abuz
04/08/2014

Nu prea inteleg!Cer scuze...spuma din albus, ramane asa deasupra, si gata?Nu stiu daca imi place asa cruda...

(0) (0) Abuz
angela2011
angela2011, 05/06/2014

EXCELENTA PRAJITURA ....FAC SAMBATA !

(0) (0) Abuz

Sort:     Filtrează:
  • pagina 1 / 4

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Prajitura cu iaurt la microunde
Prajitura cu iaurt la microunde
6 porții
20 min
Foarte ușor
3.3 / 5
Rețetă Prajitura bounty-petitchef
Prajitura bounty-petitchef
8 porții
3 h 45 m
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Prajitura cu avocado si ciocolata - fara lactoza
Prajitura cu avocado si ciocolata - fara lactoza
6 porții
40 min
Foarte ușor
4.9 / 5
Rețetă Prajitura la microunde
Prajitura la microunde
6 porții
15 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Prajitura cu ciocolata, fara oua, lactoza, la microunde
Prajitura cu ciocolata, fara oua, lactoza, la microunde
6 porții
27 min
Foarte ușor
4 / 5
Rețetă Prăjitură cu ciocolata și dovleac
Prăjitură cu ciocolata și dovleac
8 porții
35 min
Foarte ușor
5 / 5

Articole conexe

„Buturuga” prajitura traditionala de Craciun in Franta „Buturuga” prajitura traditionala de Craciun in Franta „La placinte inainte, la razboi inapoi! ” – Placinte cu branza „La placinte inainte, la razboi inapoi! ” – Placinte cu branza Mug cake - prajitura la cana Mug cake - prajitura la cana

Ultimele articole

Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le! Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le!

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează