Petitchef

Spanish Tapas: Cartofi crocanti in sos picant

Altele
4 porții
15 min
15 min
Foarte ușor

Ingrediente

4

Preparare

  • Incingeti bine uleiul si prajiti cartofii pana devin aurii. Scoateti si puneti deoparte pe o hartie de bucatarie.
  • Incalziti uleiul de masline si caliti ceapa 5 minute. Adaugati usturoiul, paprika, piperul si lasati 2 minute.
  • Adaugati rosiile, foaia de dafin, zaharul si 80ml apa, lasati sa dea in clocot la foc mic, 20 minute.
  • Scoateti frunza si lasati la racit. Dati sosul la blender.
  • Inainte de servire mai prajiti cartofii inca 2 minute pentru extra crocant. Serviti cu sosul picant.


Întrebări:






Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite


Rețete

Articole conexe

From „Salsa” with love! From „Salsa” with love! Romesco - sos spaniol de ardei rosii Romesco - sos spaniol de ardei rosii Sriracha sos – sosul de ardei chili Sriracha sos – sosul de ardei chili

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează