Petitchef

Spanish tapas: cartofi crocanti in sos picant

Altele
4 porții
15 min
15 min
Foarte ușor

Ingrediente

4

Preparare

  • Incingeti bine uleiul si prajiti cartofii pana devin aurii. Scoateti si puneti deoparte pe o hartie de bucatarie.
  • Incalziti uleiul de masline si caliti ceapa 5 minute. Adaugati usturoiul, paprika, piperul si lasati 2 minute.
  • Adaugati rosiile, foaia de dafin, zaharul si 80ml apa, lasati sa dea in clocot la foc mic, 20 minute.
  • Scoateti frunza si lasati la racit. Dati sosul la blender.
  • Inainte de servire mai prajiti cartofii inca 2 minute pentru extra crocant. Serviti cu sosul picant.

Rețete inrudite

YouTube


Întrebări:






Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Creveti crocanti cu sos picant
Creveti crocanti cu sos picant
4 porții
15 min
Foarte ușor
4.5 / 5
Rețetă Chiftelute in sos cu piure de cartofi si pesto
Chiftelute in sos cu piure de cartofi si pesto
4 porții
50 min
Foarte ușor
4.8 / 5
Rețetă Chiftelute cu sos dulce-picant si piuree de cartofi
Chiftelute cu sos dulce-picant si piuree de cartofi
6 porții
1 h 30 m
Ușor
4.5 / 5
Rețetă Cartofi prajiti, aurii si crocanti
Cartofi prajiti, aurii si crocanti
4 porții
40 min
Foarte ușor
3.7 / 5
Rețetă Chiftelute IKEA cu sos
Chiftelute IKEA cu sos
6 porții
45 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Enchiladas cu pui si sos de tomate picant
Enchiladas cu pui si sos de tomate picant
4 porții
50 min
Foarte ușor
4.7 / 5

Rețete

Articole conexe

Sriracha sos – sosul de ardei chili Sriracha sos – sosul de ardei chili Romesco - sos spaniol de ardei rosii Romesco - sos spaniol de ardei rosii From „Salsa” with love! From „Salsa” with love!

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei