Petitchef

Trigoane cu ciuperci

Altele
6 porții
15 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

6

Preparare

  • Ceapa tocata se caleste in ulei, se adauga ciupercile si se calesc pana se evapora apa lasata de ele, se condimenteaza cu sare si piper si se adauga pasta de rosii. 2/3 parte din cascaval se adauga la ciuperci si se amesteca iar restul se pastreaza pentru a fi presarat deasupra trigoanelor.
  • Foile de placinta se ung cu unt topit si se suprapun cate trei foi. Taiem in trei fasii egale, in coltul fiecarei fasii punem o lingura generoasa de umplutura, Indoim coltul din stanga, apoi cel din dreapta.
  • Si indoim in continuare pana ajungem la capatul fasiei, avand grija sa inchidem toate laturile triunghiului, pentru a nu se scurge umplutura.
  • Triunghiurile astfel formate le punem in tava pe hartie de copt, ungem deasupra fiecare triunghi cu galbenus de ou amestecat cu putin lapte si presaram cascaval ras.
  • Coacem in cuptorul preincalzit aproximativ 25 minute. Dintr-un pachet de foi mi-au iesit 12 bucati super delicioase.


Poze

Trigoane cu ciuperci
Trigoane cu ciuperci - poza 2
Trigoane cu ciuperci - poza 3
Trigoane cu ciuperci - poza 4

Întrebări:






Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Ciuperci umplute și coapte (o idee bună pentru aperitiv)
Ciuperci umplute și coapte (o idee bună pentru aperitiv)
2 porții
30 min
Foarte ușor
4.7 / 5
Rețetă Risotto vegetarian cu rosii uscate si ciuperci
Risotto vegetarian cu rosii uscate si ciuperci
2 porții
55 min
Foarte ușor
Rețetă Risotto de quinoa si ciuperci
Risotto de quinoa si ciuperci
3 porții
55 min
Foarte ușor
4.3 / 5
Rețetă Mini croissante pizza cu sunca si cascaval
Mini croissante pizza cu sunca si cascaval
6 porții
35 min
Foarte ușor
4.8 / 5
Rețetă Chifle pizza
Chifle pizza
9 porții
2 h 20 m
Ușor
5 / 5
Rețetă Mini pizza cu foietaj
Mini pizza cu foietaj
15 porții
20 min
Foarte ușor

Articole conexe

Ciupercile și bucătăria românească Ciupercile și bucătăria românească Orezul, un aliment gustos și sănătos Orezul, un aliment gustos și sănătos „Un buchet de mirodenii, o frivola parfumata”, sarmaua cu varza acra! „Un buchet de mirodenii, o frivola parfumata”, sarmaua cu varza acra!

Ultimele articole

Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le! Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le!

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează