Petitchef

Aperitiv arici

Antreuri
8 porții
30 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

8

Preparare

  • Este un aperitiv foarte aspectuos pentru mese festive care o sa impresioneze cu siguranta. Va trebuie un pomelo care se taie in doua pe lungime, bete de figarui si urmatoarele ingrediente: sunca presata, cascaval, muschi de porc afumat, rosii chery(aici nu am avut), masline.Se taie in patrate de 2,5 cm si se infing una dupa alta pe figaruie, iar la sfirsit se pune rosia cherry.(aici am pus masline) si fire de verdeata. Se fac astfel, cam 8 frigarui pentru fiecare jumatate de pomelo care se infing in fructul pus pe platou cu partea taiata in jos. Ochii, se fac din boabe de piper,iar mustatile din fire de marar .Pofta buna !

Întrebări:



Video sugerat

YouTube

Comentarii:

26/12/2013

Cred ca este de efect pe masa de sarbatoare....

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Aperitiv cu ficatei de pui si oua (mini drob)
Aperitiv cu ficatei de pui si oua (mini drob)
4 porții
2 ore
Ușor
4.3 / 5
Rețetă Aperitiv cu friptura rece si pasta de carne
Aperitiv cu friptura rece si pasta de carne
4 porții
3 h 10 m
Ușor
3 / 5
Rețetă Aperitiv cu branza brie la cuptor
Aperitiv cu branza brie la cuptor
4 porții
35 min
Foarte ușor
4.8 / 5
Rețetă Aperitiv cu carne uscata
Aperitiv cu carne uscata
8 porții
1 h 8 m
Foarte ușor
4.7 / 5
Rețetă Chec aperitiv cu feta si masline
Chec aperitiv cu feta si masline
6 porții
50 min
Foarte ușor
4.3 / 5
Rețetă Chec aperitiv cu sunca, masline si cascaval
Chec aperitiv cu sunca, masline si cascaval
6 porții
50 min
Foarte ușor
4 / 5

Rețete

Articole conexe

Delicii din cufarul marii - salata de icre Delicii din cufarul marii - salata de icre O delicatesa din antichitate – sparanghelul O delicatesa din antichitate – sparanghelul

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei