-
Acasă - Petitchef
-
Rețete
-
Felul principal
-
Rețete cașcaval
-
Rețete cu cașcaval și piept de curcan
-
Valdostana din piept de curcan
Valdostana din piept de curcan
Preparare
-
Fileurile de curcan se bat bine intre doua folii de nailon apoi se pun pe gratarul incins sa se prajeasca bine pe ambele parti.
-
Dupa ce s-au prajit se condimenteaza cu sare, piper si boia.
-
Peste fiecare felie asezam o felie de cascaval , apoi una de sunca, cateva feliute de rosii iar deasupra radem cascaval.
-
Dam carnea la cuptorul cu microunde cam un minut , sa se topeasca cascavalul.Sau se poate da 10 minute la cuptorul de aragaz dinainte incalzit.
-
Se serveste cu garnitura de cartofi piure si cu muraturi.
Poze
Întrebări:
Rețete inrudite
Articole conexe
Ultimele articole
Rețete
Comentarii:
EXCELENT