Petitchef

Salau cu ciuperci

Felul principal
4 porții
30 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

4

Preparare

  • Pestele curatat se pudreaza cu putina sare si se lasa 30 de minute la rece, timp in care ne ocupam de rosii daca avem, adica le curatam de pielite si de seminte si le taiem in cuburi mici, si taiem ceapa julien.
  • Depunem rosiile si ceapa intr-un vas de Jena,
    stropim cu ulei, presaram cascaval ras, sare, piper, turnam vin
    si asezam pestele. Bagam in cuptorul fierbinte, la foc potrivit.
  • Calim ciupercile in unt si,
    cand apa lasata de ele s-a evaporat aproape complet, le turnam peste salau.
    Adaugam smantana si mai lasam la cuptor pana ce sosul scade potrivit, iar salaul e frumos rumenit.
  • Smaranda Sburlan scrie sa aducem pestele pe platoul decorat cu patrunjel tocat, impreuna cu sosul strecurat, pus intr-o, desigur, sosiera. Acuma, fiecare cum pofteste!


Poze

Salau cu ciuperci
Salau cu ciuperci - poza 2
Salau cu ciuperci - poza 3
Salau cu ciuperci - poza 4
Salau cu ciuperci - poza 5
Salau cu ciuperci - poza 6
Salau cu ciuperci - poza 7
Salau cu ciuperci - poza 8

Întrebări:




Comentarii:

15/03/2013

Super reteta am sa o incerc maine dar arata minunat

(0) (0) Abuz
09/10/2011

MULTA GRASIME,,,PREZENTARE SLABA!!

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Risotto de quinoa si ciuperci
Risotto de quinoa si ciuperci
3 porții
55 min
Foarte ușor
4.3 / 5
Rețetă Omleta super simpla cu ciuperci, sunca si patrunjel
Omleta super simpla cu ciuperci, sunca si patrunjel
1 porții
25 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Chaussons (papucei) umpluți cu ciuperci și spanac
Chaussons (papucei) umpluți cu ciuperci și spanac
4 porții
3 h 10 m
Foarte ușor
4.9 / 5
Rețetă Paste cremoase cu ciuperci și cârnați
Paste cremoase cu ciuperci și cârnați
2 porții
28 min
Foarte ușor
4.5 / 5
Rețetă Risotto vegetarian cu rosii uscate si ciuperci
Risotto vegetarian cu rosii uscate si ciuperci
2 porții
55 min
Foarte ușor

Articole conexe

Ciupercile și bucătăria românească Ciupercile și bucătăria românească Zacusca - specialitate românească ce păstrează savoarea legumelor de toamnă Zacusca - specialitate românească ce păstrează savoarea legumelor de toamnă Supa-enciclopedia culinara! Supa-enciclopedia culinara!

Ultimele articole

Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le! Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le!

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează