Petitchef

Baked Mussels In Garlic Butter Sauce

Antreuri
2 porții
10 min
30 min
Ușor

Ingrediente

2

unt cu usturoi:

Preparare

  • Se incalzeste cuptorul la o temperatura cat mai mare. Se bate untul impreuna cu usturoi, pătrunjel, sare şi piper cu lingura de lemn. Puneti scoicile intr-o tava si turnati peste amestecul de unt cu usturoi iar apoi bagati tava in cuptorul incalzit lasand la copt timp de 10 minute. Se aseaza scoicile pe o farfurie si peste se toarna sosul de unt ramas in tava. Serviti scoicile garnisite cu o felie de lamaie si o crenguta de pătrunjel. Sa nu uitati pâinea proaspătă pentru înmuiere in sosul obtinut.

    Detalii suplimenatre puteti gasi pe:
    www.gatindcumira.blogspot.com


Întrebări:




Comentarii (29):

01/05/2015

Minunate

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
30/04/2015

Eu le fac diferit intai le pun in apa in care pun o ceapa,un patrunjel un morcov ,o bucatica de telina cand incepe sa fiarba apa pun scoicile spalate si curatate,pt. 1o minute si pun un pahar de vin albla final,apoi le pun intro tava si le pun in cuptor pt. alte 15minute ,intre timp zdrobesc 2-3 catei de usturoi adaug ulei de masline si suc de la o jumatate de lamaie si patrunjel frunze tocat marunt,pun peste scoicile din tava dupa ce am oprit cuptorul si las 3 minute,le servesc cu paine proaspata.

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
31/01/2015

Excelent

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
18/09/2013

Just perfect !

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
02/05/2015

Buna gustare dar o mananc de trei zille !!! altceva nu mai aveti in meniu ?

(0) (0) Abuz
01/05/2015

Grozav

(0) (0) Abuz
30/04/2015

Super

(0) (0) Abuz
30/04/2015

Astea sunt retete personale ?!?! De ce traduceti din retete straine si apoi semnati cu numele dvs. ? Mai bine fiti cinstita si dati-ne link-ul respective ca putem sa traducem si noi...fara sa semnam fraudulos ca dvs.

(0) (0) Abuz
30/04/2015

F.bune ,gustoase

(0) (0) Abuz
09/09/2013

Sunt foarte gustoase

(0) (0) Abuz

Sort:     Filtrează:
  • pagina 1 / 3

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Ceviche cu scoici la conservă
Ceviche cu scoici la conservă
2 porții
15 min
Foarte ușor
Rețetă Risotto cu st jacques si sofran
Risotto cu st jacques si sofran
2 porții
50 min
Ușor
4.1 / 5
Rețetă Paella cu fructe de mare - explicata pas cu pas
Paella cu fructe de mare - explicata pas cu pas
4 porții
1 h 45 m
Ușor
3.6 / 5
Rețetă Merluciu cu scoici
Merluciu cu scoici
4 porții
45 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă St jacques crocante
St jacques crocante
12 porții
1 h 5 m
Foarte ușor
3 / 5

Ultimele articole

Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le! Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le!

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează