Petitchef

Scoici pe gratar

Felul principal
4 porții
15 min
15 min
Foarte ușor

Ingrediente

4

Preparare

  • Untul se topeste si se amesteca cu usturoiul dat pe razatoare. Scoicile se dau cu sare si piper, si se ung cu o pensula cu amestecul de unt.
  • Se pun pe gratarul incins 3-5 minute, nu se lasa mai mult. Se iau de pe foc si se presara zeama de lamaie sau parmesan ras, si se decoreaza cu patrunjel tocat.

Poze

Scoici pe gratar, poza 1
Scoici pe gratar, poza 2

Întrebări:



Video sugerat

YouTube


Comentarii:

08/06/2013

Chiar excelent

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Scoici picante
Scoici picante
4 porții
40 min
Foarte ușor
4.4 / 5
Rețetă Scoici scallop cu sos de unt pe pat de spanac
Scoici scallop cu sos de unt pe pat de spanac
2 porții
40 min
Foarte ușor
4.5 / 5
Rețetă Scoici saint jacques cu creveti si alge marine
Scoici saint jacques cu creveti si alge marine
6 porții
1 h 40 m
Foarte ușor
4.4 / 5
Rețetă Paella cu fructe de mare - explicata pas cu pas
Paella cu fructe de mare - explicata pas cu pas
4 porții
1 h 45 m
Ușor
3.4 / 5
Rețetă Humus cu sfecla rosie
Humus cu sfecla rosie
4 porții
5 min
Foarte ușor
4 / 5
Rețetă Merluciu cu scoici
Merluciu cu scoici
4 porții
45 min
Foarte ușor

Rețete

Articole conexe

Cele mai bune 10 legume preparate la gratar Cele mai bune 10 legume preparate la gratar Ciupercile și bucătăria românească Ciupercile și bucătăria românească Friptura si carnati, hai poftiti, poftiti, gustati! Friptura si carnati, hai poftiti, poftiti, gustati!

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei