Daca va place micul dejun sarat, rasfatati-va cu reteta noastra de oua jumari. Le puteti consuma ca atare sau pe paine prajita. Garantam o dimineata plina de energie!
Ingrediente
2
Materiale
Tigaie
Preparare
Se topeste untul intr-o tigaie pusa pe foc mic. Bateti ouale cu sare. Turnati-le peste untul topit din tigaie.
Reglati focul la treapta cea mai mica. Cu o spatula, amestecati in mod regulat.
Veti vedea ca ouale se vor inchega.
Cand incep sa se ia de pe fundul tigaii, luati de pe foc.
Gatitul: gatitul lent este esential pentru a avea o textura cremoasa. Smantana: Unele retete adauga smantana oualor. Daca ouale sunt gatite incet, nu este nevoie de smantana.
Bravo Petitchef! O reteta de asemenea "complexitate" n-am citit demult. Binevenita si precizarea materialelor folosite, tigaia in cazul nostru. Tocmai pregateam un ibric sau o cana pentru a savura aceasta "unica" reteta!
Comentarii:
Exccelenta
Jalnic !!!
Chiar si un copil de 12 ani stie aceasta reteta !!!
Bravo Petitchef! O reteta de asemenea "complexitate" n-am citit demult. Binevenita si precizarea materialelor folosite, tigaia in cazul nostru. Tocmai pregateam un ibric sau o cana pentru a savura aceasta "unica" reteta!