Morcovii,telina,albitura,marul se spala , se curata de coaja si se taie in doua,trei bucati in functie de marime si se fierb alaturi de cartofii spalati foarte bine intr-o oala mai mare.Folosesc intotdeauna oala sub presiune.
Dupa ce au fiert si s-au racit,cartofii se curata de coaja si se dau pe razatoarea cu gauri mari sau se toaca cubulete mici.La fel se procedeaza si cu celelalte legume si se amesteca mazarea ,cu gogosarii si castraveciorii taiati cubulete.
Se adauga mustarul,sare,piper,cimbru,maioneza dupa gust si se amesteca usor. Se aseaza pe platou si se orneaza dupa imaginatia si rabdarea dvs.
Boeuf (bœuf) = 'carne de vita' deci de unde 'de post' ??? Corect ar fi fost salata a la russe (fara ou, daca se dorea de post). Multi urechisti, putini ginditori...
Ofer peste 200 carti noi diferite cu factura si 10% discount fata de editura, din 20 categorii literare in limbile romana, engleza, franceza, maghiara etc.. de la carti pentru copii la romane cu pretentii de ecranizare in USA www.librariamea.zxq.ro
Comentarii (12):
Este super aceasta reteta
Boeuf (bœuf) = 'carne de vita' deci de unde 'de post' ???
Corect ar fi fost salata a la russe (fara ou, daca se dorea de post).
Multi urechisti, putini ginditori...
Da ce inseamna ,, albitură " ????
Foarte gustoasa !multumesc !
Buna as vrea sa stiu ce ati avut invedere spunind (albituri)
Eu nu mai astept sa treaca prostul si pun in ea rasol de vita si maioneza adevarata!
F.buna
Ofer peste 200 carti noi diferite cu factura si 10% discount fata de editura, din 20 categorii literare in limbile romana, engleza, franceza, maghiara etc.. de la carti pentru copii la romane cu pretentii de ecranizare in USA
www.librariamea.zxq.ro
Pai e salata a la russe, ca nu mai are beuf(asa zic francezii la carnea de vita!)...
ASA AI botezat-o TU? "Salata de boeuf"? nu era mai simplu sa-i spui salata de legume ?