Petitchef

Salata cu rucola,fenicul si ridichi

Antreuri
4 porții
15 min
Foarte ușor

Ingrediente

Numarul de porții: 4
100 grame rucola,

1 fenicul,feliat fin,

1 legatura de ridiche,

Preparare

  • 2 linguri ulei de masline,zeama de la 1/2 de lamiie,1 lingurita cepsoara uscata,1 lingurita rasa de ierburi de provence,sare de mare,piper proaspat risnit dupa gust.se amesteca energic ingredientele,pina la dizolvarea sarii si turnam dressing-ul peste legumele amestecate.lasam 10 minute la rece si servim,cu carne sau brinza ,simplu ,dar obligatoriu cu putin vin rosu.

Întrebări:



Video sugerat

YouTube

Supa rece de ridichi




Punctează această reţetă:

Rețete inrudite

Rețetă Salata de linte si cartofi dulci
Salata de linte si cartofi dulci
4 porții
50 min
Foarte ușor
4.3 / 5
Rețetă Salata de fasole boabe-petitchef
Salata de fasole boabe-petitchef
4 porții
55 min
Foarte ușor
3.7 / 5
Rețetă Salata cub Rubik
Salata cub Rubik
2 porții
20 min
Foarte ușor
4 / 5
Rețetă Salata de valeriana cu ridichi si castravete
Salata de valeriana cu ridichi si castravete
4 porții
15 min
Foarte ușor
4.4 / 5
Rețetă Salata de ridichi cu chefir
Salata de ridichi cu chefir
4 porții
15 min
Foarte ușor
4.3 / 5
Rețetă Salata de ridichi de negre
Salata de ridichi de negre
4 porții
30 min
Foarte ușor
3.8 / 5

Rețete

Articole conexe

Ceapa, ridichi, salata…verdele de primavara!Ceapa, ridichi, salata…verdele de primavara!Salata de fructe, desertul perfect!Salata de fructe, desertul perfect!Delicii din cufarul marii - salata de icreDelicii din cufarul marii - salata de icreCine nu iubeste salata de vinete?Cine nu iubeste salata de vinete?

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic: