Salata tsatsiki

Ingrediente
Rețete inrudite
-
Salata panzanella - salata italiana
-
Salata de pepene si castravete
-
Salată de somon, năut și portocale
-
Salată crocantă de castraveți și cartofi
Preparare
- Se spala castravetele, se curata de coaja si se taie cubulete mici (cat de mici puteti).
Se pun bucatile de castravete intr-o strecuratoare si se apasa cu o lingura usor pe ei ca sa mai eliminam un pic din apa.
Cateii de usturoi curatati se piseaza si se amesteca cu castravetii.
Se adauga iaurtul, mararul tocat marunt.
Se condimenteaza cu sare si piper si se pune la rece.
Se serveste cu paine prajita, ca aperitiv.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Asa este...trebuie obligatoriu ...ulei de masline ...optional otet sau lamaie...depinde de gust si de tipul de iaurt ...chestia cu painea prajita este aplicatie romaneasca...de fapt este asa cum spune koukla side la carne...
Koukla , eu chiar nu inteleg ce cauta COTLETUL DE PORC in aceasta discutie, iar cei care dau comentarii fara sa se autentifice sa-si tina comentariile pentru ei!!!
Bravo Koukla,
Ma bucur ca mai este cineva care citeste cu atentie retetele postate pe aici si mai observa unele nereguli. Exista foarte multe retete Ok, dar si foarte multe inventii pe care eu nu le-as incerca. Deci cititi cu atentie retetele postate, nu prapaditi ingrediente si timp!
Spor la gatit!
Si la reteta asta lipseste uleiul de masline si putin otet si se serveste CU FRIGARUI,GYROS(KEBAB CUM IL STITI VOI)COTLETE DE PORC LA GRATAR cu paine il servesc doar nemtii pt.ca ei il apreciaza fara sa-i cunoasca rostul cu adevarat o stiu din experienta proprie ca urmare a faptului ca am lucrat 5 ani in restaurantele grecesti din Germania...aman de cei ce se documenteaza numai de pe net
