Petitchef

Aperitiv pentru bere

Aperitiv
6 porții
15 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

6

Preparare

  • Cartofii se curata de coaja si pun la fiert in apa cu sare. Se lasa sa se raceasca si se paseaza.
  • Se adauga apoi galbenusurile, cascavalul ras, untul, faina ,iar la final se inglobeaza albusurile batute spuma cu sare si piper dupa gust. Se amesteca usor ,de jos in sus ,pentru a pastra compozitia aerata.
  • Din compozitia obtinuta se formeaza mici gramajoare care fie se prajesc in ulei incins , fie se coc in cuptor 15-20 minute, in tava unsa cu ulei si tapetata cu faina.
  • Pentru a-ti usura munca ,poti folosi un pos si poti da aperitivului diferite forme si marimi.

Rețete inrudite

YouTube


Întrebări:




Comentarii:

27/12/2012

Este o reteta extraordinara daca se adauga si putina boia iute la sfarsit.

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Aperitiv in straturi cu peste si legume
Aperitiv in straturi cu peste si legume
6 porții
1 h 5 m
Foarte ușor
2.5 / 5
Rețetă Aperitiv pentru revelion
Aperitiv pentru revelion
4 porții
30 min
Foarte ușor
Rețetă Aperitiv cu carnaciori de bere
Aperitiv cu carnaciori de bere
4 porții
35 min
Foarte ușor
3.5 / 5
Rețetă Aperitiv cu carne uscata
Aperitiv cu carne uscata
8 porții
1 h 8 m
Foarte ușor
4.7 / 5
Rețetă Chec aperitiv cu sunca, masline si cascaval
Chec aperitiv cu sunca, masline si cascaval
6 porții
50 min
Foarte ușor
4 / 5
Rețetă Aperitiv samosas cu mere si scortisoara
Aperitiv samosas cu mere si scortisoara
6 porții
25 min
Foarte ușor
4.3 / 5

Rețete

Articole conexe

Delicii din cufarul marii - salata de icre Delicii din cufarul marii - salata de icre Varza de Bruxelles - ori o iubesti, ori o urasti! Varza de Bruxelles - ori o iubesti, ori o urasti! Cum se bea un pahar de bere Cum se bea un pahar de bere

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei