- Home
- Rețete
- Coltunasi cu branza
Coltunasi cu branza
Ingrediente
Numarul de porții: 4
50 ml apa
1 varf de cutit de sare
500 g faina
100 g unt
30 g pesmet
200 g
branza de vaci proaspata
1 ou(galbenus)
Preparare
- Din oua, sare, apa si faina se face un aluat nu prea tare, care se framanta bine, apoi se intinde o foaie cam de 1mm grosime. Se taie patrate cu latura de 5/6 cm. Se amesteca branza cu galbenus si se pune purina umplutura in mijlocul fiecarui patrat.
- Se unge pe margini cu apa si se lipesc doua colturi opuse, sa formeze un triunghi. Se preseaza marginile si se pun la fiert intr-o cratita cu 3 l de apa clocotita, cu o lingurita de sare. Se lasa la fiert, la foc domol pana fierbe bine aluatul. Se scot, se scurg bine si se servesc cu smantana.
- De buni sunt foarte buni, de preparat nu este greu dar mie nu mi-au iesit ori nu avut rabdare ori chiar nu ma pricep la astfel de delicatese.
Rețete inrudite
Rețete
Articole conexe
Comentarii:
Untul ,pesmetul sunt ingrediente ce nu s-au folosit in aceasta reteta
Fb
Ii dau 5 stele de aur
mai buna ca alta data
Ffff.buna reteta
Super!
Deliciosi
Sunt superi,am incercat miau iesit foarte bine
1. pentru cate persoane e aceasta reteta 2. la ce folosesti untul , detalii in reteta ,nimic 3. nu folosesti zahar la nimic ?
Superbe
Ce faci u untul si pesmetul?