Petitchef

Fursecuri fragede

Aperitiv
8 porții
20 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

8

Preparare

  • Untul impreuna cu zaharul si ouale se freaca spuma . Se adauga pe rand esenta de vanilie , amidonul si faina si se framanta pana devine un aluat . Se pune aluatul intr-un sprit si se formeaza forme de furecuri pe o hartie de copt.
  • Se baga la cuptor la 180 grade timp de aprox 10 minute. Se scot, se lasa la racit apoi se orneaza cu ciocolata topita dupa preferinta.
  • Sfaturi: Puteti sa impartiti aluatul in mai mult porii si sa le aromati fiecare imparte. Puteti pune in unul cum am facut eu , 2 linguri de praf de migdale iar dupa ce le-ati format in tava presarati cateva migdale caramelizate apoi le bagati la cuptor.


Poze

Fursecuri fragede
Fursecuri fragede - poza 2
Fursecuri fragede - poza 3

Întrebări:




Comentarii:

Marcela, 31/01/2019

Foarte bune!

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
16/12/2013

Foarte bune

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Fursecuri de paste (cu oua de ciocolata)
Fursecuri de paste (cu oua de ciocolata)
7 porții
50 min
Foarte ușor
4 / 5
Rețetă Fursecuri cu okara - reteta vegana si fara gluten
Fursecuri cu okara - reteta vegana si fara gluten
6 porții
22 min
Foarte ușor
4.8 / 5
Rețetă Fursecuri din foitaj cu speculoos
Fursecuri din foitaj cu speculoos
16 porții
30 min
Foarte ușor
Rețetă Fursecuri 3 ingrediente
Fursecuri 3 ingrediente
4 porții
20 min
Foarte ușor
4.6 / 5

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează