Petitchef

Piersici

Desert
5 porții
15 min
Foarte ușor
846 Kcal

Ingrediente

5
Cost estimat: 2.83 (0.57€/porție)

Preparare

  • A pus in thermomix toate ingredientele inafara de faina si a programat 30 secunde , viteza 4. Apoi am adaugat faina si a programat doua minute , program framantat.
  • In cazul in care nu aveti thermomix , amestecati bine cu mixerul tate ingredientele inafara de faina. Adaugati apoi jumatate din cantitatea fainei , amestecati bine cu mixerul, apoi adaugati cealalta jumatate si framantati cu mana. O sa fie un aluat un pic lipicios.
  • Se formeaza bilute de marimeaunei nuci mici, se pun int-o tava in care s-a pus hartie de copt si se coc in cuptor la 180 grade timp de 15-20 minute.Nu se vor schimba la culoare deasupra, dar daca ridicati usor cu o furculita un fursec veti vedea ca dedesupt sunt un pic rumenite.
  • Se scot pe un platou sau o tava , se lasa sa se raceasca, apoi se scobesc inauntru cu un cutit mic cu varf ascutit. Aveti grija sa nu se rupa pentru ca sunt foarte fragile.Nu aruncati miezul. Acesta se va folosi la crema.
  • Crema:
    Dupa cum a scris mai sus, am folosit crema de nutella facuta de mine. Reteta o gasiti aici .Daca nu vreti sa o faceti in casa , puteti folosi cumparata . Daca este prea groasa, o puteti incalzi un pic ca sa o puteti amesteca cu miezul obtinut de la fursecuri.
  • Se umple fiecare fursec cu crema preparata, si se unesc doua cate doua unind cremele.In doua boluri se pune laptele si se coloreaza cu colorant rosu respectiv galben. Se inmoaie fiecare fursec in cele doua culori ,folosind o culoare pe o parte a fursecului si o culoare pe cealalta parte.

Informații nutriționale:

pentru 1 porție / pentru 100 g

Nutriție:

Calorii: 846Kcal
  • Carbo: 100.7g
  • Grăsimi: 40g
  • Grăsimi sat.: 6g
  • Proteine: 16.6g
  • Fibre: 4.7g
  • Zahăr: 32.6g
  • ProPoints: 23
  • SmartPoints: 30
Informații nutriționale pentru 1 porție (222g)


Poze

Piersici
Piersici - poza 2
Piersici - poza 3

Întrebări:




Comentarii:

01/02/2014

Arata delicios! Imediat o pun in practica! Am mai facut anul trecut tot pe aceasta vreme.. cand stam in casa, ne aducem aminte de copilarie si ne coloram si indulcim umpic zilele de mohorate de iarna. Eu o sa vin cu o mica completare si in loc de nutelea o sa amestec rasatura din mijlocul fursecului cu gem de caise sau zarzare! E un un deliciu aroma cu aroma dulce acrisoara si parfumul caiselor! Multumim ptr reteta! O recomand cu mare drag!

(0) (0) Abuz
16/09/2013

Efect maxim.

(0) (0) Abuz
21/03/2013

Delicios

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Ceai rece cu piersici
Ceai rece cu piersici
6 porții
15 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Tartine cu rucola, piersici prăjite si burrata
Tartine cu rucola, piersici prăjite si burrata
4 porții
20 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Tarta rustica cu piersici
Tarta rustica cu piersici
6 porții
1 h 45 m
Foarte ușor
5 / 5

Articole conexe

Salata de fructe, desertul perfect! Salata de fructe, desertul perfect!

Ultimele articole

Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le! Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le!

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează