Petitchef

Biscuiti graham

Altele
6 porții
10 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

6

Preparare

  • In robotul de bucatarie se pulseaza faina, sarea, bicarbonatul de sodiu si zaharul se dauga untul taiat cuburi si se pulseaza pana amestecul are un aspect de nisipos.
  • Urmeaza mierea, vanilia si laptele pulsand pana obtinem o bila de aluat se scoate aluatul din robot, se acopera cu folie de plastic si se lasa la frigider 30 de minute .
  • Se scoate aluatul din frigder, se imparte in 2 si se intinde o foaie de 5 mm pe masa usor infainata se taie in forma dorita, se pun in tava acoperita cu hartie de pergamnet, la distanta de 2cm unul de altul, se inteapa cu furculita.
  • Se presara cu zahar tos (optional) si se coace la cuptorul incins in prealabil la 375F, gratarul la etajul 3, privind de jos in sus.
  • Se coc pana s-au rumenit putin si sunt usor fermi la atingere, dureaza in jur de 10 minute insa va sfatuiesc sa supravegheati coacerea, sa nu cumva sa se arda.
  • Se scot pe gratar si se lasa la racit se pastreaza in cutii de metal sau borcane din sticla/ceramica.

Rețete inrudite

YouTube

Biscuiti spritz



Poze

Biscuiti graham, poza 1
Biscuiti graham, poza 2

Întrebări:






Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Biscuiti twix
Biscuiti twix
18 porții
1 h 15 m
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Biscuiti spritz
Biscuiti spritz
6 porții
57 min
Ușor
4.8 / 5
Rețetă Biscuiți speculoos cu 3 ingrediente
Biscuiți speculoos cu 3 ingrediente
11 porții
35 min
Foarte ușor
4.5 / 5

Rețete

Articole conexe

Torturi cu biscuiti Torturi cu biscuiti Deserturi cu biscuiti Deserturi cu biscuiti Mâncăruri delicioase pentru postul Crăciunului Mâncăruri delicioase pentru postul Crăciunului

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.