Petitchef

Gogosi cu mere

Aperitiv
6 porții
30 min
25 min
Foarte ușor
493 Kcal

Ingrediente

6

Pentru umplutura:

Cost estimat: 2.79 (0.46€/porție)

Preparare

  • Merele se curata de coaja, se taie cubulete si se presara cu zahar si scortisoara.Aluatul este cel ce-l pregatesc de obicei la gogosi. preparat la masina de paine,programul framantare+dospire,in total 1 ora si jumatate. pus ingredientele in cuva masinii si scos aluatul pe masa infainata cand a fost gata crescut.
  • Se intinde intr-o foaie de 0.5 cm grosime, iar peste foaie se repartizeaza uniform cubuletele de mere.
    Se ruleaza cat mai strans posibil, apoi cu un cutit bine ascutit se taie felii de cca 2 cm.
  • Se mai lasa putin pe masa la crescut, apoi se pun la prajit in baie de ulei.Se prajesc pe ambele parti, se scot pe prosop absorbant, apoi se pudreaza cu zahar din abundenta.

Informații nutriționale:

pentru 1 porție / pentru 100 g

Nutriție:

Calorii: 493Kcal
  • Carbo: 87.6g
  • Grăsimi: 8g
  • Grăsimi sat.: 3g
  • Proteine: 13.8g
  • Fibre: 5.3g
  • Zahăr: 24.7g
  • ProPoints: 13
  • SmartPoints: 17
Informații nutriționale pentru 1 porție (204g)


Poze

Gogosi cu mere
Gogosi cu mere - poza 2
Gogosi cu mere - poza 3
Gogosi cu mere - poza 4
Gogosi cu mere - poza 5
Gogosi cu mere - poza 6

Întrebări:






Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Gogosi pufoase - petitchef
Gogosi pufoase - petitchef
20 porții
1 h 10 m
Ușor
4.2 / 5
Rețetă Mere coapte cu scortisoara
Mere coapte cu scortisoara
4 porții
50 min
Foarte ușor
4.2 / 5
Rețetă Tarte subțiri cu mere
Tarte subțiri cu mere
6 porții
40 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Placinta cu mere si scortisoara-petitchef
Placinta cu mere si scortisoara-petitchef
6 porții
1 h 10 m
Foarte ușor
3.8 / 5

Articole conexe

Merele, fructe de toamnă sănătoase, parfumate și gustoase Merele, fructe de toamnă sănătoase, parfumate și gustoase Pufoasele gogosi-desert apreciat in bucataria romaneasca Pufoasele gogosi-desert apreciat in bucataria romaneasca Merele coapte, un desert clasic de iarna! Merele coapte, un desert clasic de iarna!

Ultimele articole

Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le! Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le!

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează