Tasche cu branza si cu mere
votează acum
Ingrediente
2
Cost estimat: 0.23Euros€ (0.12€/porție)
Preparare
Preparare30 min
Gătire20 min
- Se framanta si se lasa la dospit:se pregatesc umpluturile,cea cu mar ras, scortisoara si zahar : branza de oaie se sfarma cu furculita :aluatul se intinde si se perforeaza cu o cana mai mare.
- Rondelele taiate se aseaza in tava cu hartie de copt, se umple (primele au fost cu mar ras) si se impatura :
se ung cu ou si se dau la cuptor. - Apoi au urmat cele cu branza (se poate face si o umplutura cu ciuperci sau sunca) sau cu o dulceata mai tare, nutela, branza dulce cele cu branza presarat cu susan.
Nutriție
pentru 1 porție / pentru 100 g
Calorii: 134Kcal
- Carbo: 5.7g
- Grăsimi: 10.9g
- Grăsimi sat.: 2.4g
- Proteine: 3.4g
- Fibre: 0g
- Zahăr: 5.6g
- ProPoints: 4
- SmartPoints: 5
Informații nutriționale pentru 1 porție (51g)
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
Nici un comentariu!