Reni crocanti
Astazi va propunem sa facem un dulce de sarbatori, fara coacere. Intrati in atmosfera magica a sarbatorilor de iarna si pregatiti Reni Crocanti O reteta buna de facut impreuna cu copiii ;-)
Ingrediente
8
Pentru decor :
Materiale
- forma de taiat rotunda
Preparare
Preparare5 min
Timp așteptare1 h 10 m
Puneti deoparte 3 patrate de ciocolata. Topiti ciocolata in cuptorul cu microunde sau la bain-marie. Adaugati fulgii de porumb neindulciti si amestecati.
Folosind o forma de taiat rotunda, formati fursecurile dvs. Presati bine, astfel incat sa fie plate. Lasati sa se raceasca 1 ora.
Topiti cele 3 patrate de ciocolata si inmuiaiti baza covrigeilor in ea. Lipiti doi covrigi in partea de sus a fiecarui fursec pentru a forma coarnele de ren.
Inmuiati 2 bomboane albastre in ciocolata topita si lipiti sub cei doi covrigei pentru a forma ochii.
Inmuiati 1 bomboana rosie in ciocolata topita si lipiti in centru pentru a forma nasul. Dati la rece 10 min.
Gata! Ce reni crocanti minunati!
FAQ ❓
Care sunt ingredientele principale pentru Reni Crocanti?
Ingredientele principale sunt 200 gr ciocolată cu lapte și 120 gr fulgi de porumb fără zahăr.
Cât timp durează să pregătim Reni Crocanti?
Prepararea durează aproximativ 5 minute, iar timpul de așteptare este de 1 oră și 10 minute, totalizând 1 oră și 15 minute.
Este o rețetă potrivită pentru a fi făcută împreună cu copiii?
Da, această rețetă este foarte ușor de realizat și este perfectă pentru a fi preparată împreună cu copiii.
Ce tip de decor putem folosi pentru Reni Crocanti?
Pentru decor, puteți folosi ciocolată cu lapte, mini brezel și bomboane colorate tip smarties, albastre și roșii.
Este necesară coacerea pentru această rețetă?
Nu, Reni Crocanti este un dulce de sărbători care nu necesită coacere, fiind o rețetă fără gătire.
Nutriție
pentru 1 porție / pentru 100 g
Calorii: 283Kcal
- Carbo: 36.6g
- Grăsimi: 13.2g
- Grăsimi sat.: 7.7g
- Proteine: 4.2g
- Fibre: 1g
- Zahăr: 23.6g
- ProPoints: 8
- SmartPoints: 13
Informații nutriționale pentru 1 porție (57g)
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
5/5, 1 vot





Punctează această reţetă